Günlük Aşk Burç Yorumları 11 Şubat 2022

11 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 11 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün gezegensel konfigürasyonu sizi hayatınızda ilginç ve düşündürücü bir dönüm noktasına getirebilir. Kendinize ikinci bir şans vermek için kozmik enerjiyi kullanmanız gerekir. Değişiklik yapabileceğiniz bir yere gelme ihtiyacı hissettiyseniz, bu sizin şansınız. Ortalığı karıştırmak iyi değil, meselenin özüne insen daha iyi olur.


Boğa Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik hayatınızda büyük bir fark yaratmak için bugün kelimelerin gücünü kullanabilirsiniz. Herhangi bir değişiklik yapmanız gerekirse, günün gezegensel konfigürasyonunun enerjisi bunu yapmanıza yardımcı olacaktır. Nereden geldiğiniz önemli bir konudur ve hayal kırıklığına neden olabilirsiniz. Birbirinizle eşit olarak paylaşabilirseniz, bu daha iyi olur.


İkizler Burcu

11 Şubat 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kabuğunuzdan çıkıp durumunuz hakkında yapıcı bir şeyler yapmaya çalışmanız gerekiyor. Saklanmak hiçbir şeyi daha iyi yapmaz. Açık ve dürüst olmaya dayanabilirseniz, mevcut göksel konfigürasyon, fikrinizi söylemek için altın bir fırsat sunuyor. Partnerinizi suçluluk duygusuyla zorlamaya çalışmayın, çünkü ikinizin de yürekten konuşabilmeniz gerekiyor.


Yengeç Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel konfigürasyon, son zamanlarda neden bazı zor ve utanç verici olayların meydana geldiğine dair daha net bir anlayışa sahip olmanızı sağlayacaktır. Topu yuvarlamak için bugün konuşmanın gücünü kullanmak akıllıca olur. Almak yerine birbirinize vermeye hazırsanız, siz ve eşiniz harika bir anlaşmaya varabilirsiniz. Bu hızlı sonuçlar getirecektir.


Aslan Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İyileşme sürecine olan sevginizi ve kirdeki elması bulma yeteneğinizi kendi ilişkiniz içinde kullanabilirsiniz. Şu anda meydana gelen gezegensel konfigürasyon, size gizliden gizliye psikanalist oynamayı sevdiğiniz işi yapma şansı veriyor. Sevdiğiniz kişinin gri maddesini dürtebilir ve araştırabilir ve ortaya çıkan şeye sevinebilir ve hayret edebilirsiniz. Çalıştığı sürece, sürecin tadını çıkaracaksınız.


Başak Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bazen bugün yapmak zorunda kalabileceğiniz türden tartışmalardan çekinirsiniz. Gezegensel açı sizi, en sevdiğiniz kişi ne kadar muhteşem bir şekilde sunulursa sunulsun, mermiyi ısırmak ve onunla çıkmak zorunda kalacağınız bir noktaya getiriyor. Her ne ise, onu dışarıda tutmaktan ve bu süreçte hayatınızı neredeyse çekilmez hale getirmekten daha iyidir.


Terazi Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gerçek bir uygulamalı deneyim elde edebilirsiniz. Bu, yakın bir ortak veya arkadaşla bir şeyler hakkında konuşma fırsatıdır. Zor bir konu üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve bu büyük olasılıkla çok hassas ve samimi bir konuşma olacağından, kendi tepkileriniz ve onların tepkileri hakkında çok şey öğreneceksiniz. Mevcut göksel konfigürasyon, bunun kapsamlı bir süreç olmasını sağlayacaktır.


Akrep Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması, birkaç kişiye bazı gerçekleri söyleme fırsatı getiriyor. Ancak kendiniz hakkında daha fazla şey duymak istemiyorsanız bunu yapmayın. Hissetmen gerektiğini düşündüğün şey hakkında değil, gerçekten ne hissettiğin hakkında sadece kalpten konuşabilsen daha iyi olurdu. İkisi arasında büyük bir fark var ve bunun bilincinde olmak tutumunuzu iyileştirebilir.


Yay Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bazen açık sözlü tartışmaları oldukça rahatsız edici buluyorsunuz. Günlük yaşamın sıradanlığına izinsiz girerler ve yanlarında çok sıkıntılı bir atmosfer getirirler. Bununla birlikte, mevcut gezegensel açı, bunun yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir. O kadar da kötü değil ve eşiniz muhtemelen çözmek istediği bir şey hakkında konuşmaktan oldukça memnun olacak. İlişkinizde iyileşmeye izin verin.


Oğlak Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Belki de günün gezegen dizilişini görmezden gelmeyi tercih edersiniz, bu da sizi kendinizin belirli gerçeklerine oldukça fazla yakından bakmaya zorlayabilir, ancak tam olarak hazır olmayabilir veya yüzleşemeyebilirsiniz. Ancak partneriniz, bunları görmeniz konusunda tamamen isteklidir ve muhtemelen bunları belirtmek için büyük çaba sarf edecektir. Gerçekten görülmesi gerekenleri görün ve gerisini atın.


Kova Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel konfigürasyon sizi belirli bir konu hakkında artık sessiz kalamayacağınız bir noktaya getiriyor. artık arkasına saklanamazsın


Balık Burcu

11 Şubat 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ilişkilerinizi değiştiren şey konuşmaktır. Mevcut gezegen yönü, karlı bir şekilde oynayabileceğiniz seçenekleriniz olduğunu gösterir. Tek yakalama, kendi güdülerinizi bilmeniz gerektiğidir. Ortaklıkta güce tutunmak istiyorsanız, kelimelerle manipüle edebilirsiniz. Değişmeye istekliysen, kelimelerle de iyileştirebilirsin. Seçim senin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.