Günlük Aşk Burç Yorumları 10 Şubat 2022

10 Şubat Günlük Aşk Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 10 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, kulptan uçmanın kolay olduğu türden bir gündür. Gezegensel açı, sizi rahatsız eden şeylere karşı sabırlı olmanın zor olduğunu gösterir, özellikle de size yakın birini ilgilendiriyorsa. Bununla birlikte, madalyonun diğer yüzü, zor bir şey söylemeniz gerekiyorsa, bugün gizli güçleri ve kaynakları çağırabileceğinizi gösterir. Bir seçeneğin var.


Boğa Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçekten o kadar da önemli olmayan bir şeyi büyük bir sorun haline getirmeyin. Biraz kararlılık ve iyi bir mizah kullanarak sorunun köküne inmeye çalışabilirsiniz. Bugünün gezegensel konfigürasyonu, ortaklarla uğraşırken hayal gücünüzün sizden kaçma ihtimalinin olduğunu gösteriyor, bu yüzden gerçekten ne söylediğinizin veya yaptığınızın farkında olun.


İkizler Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mevcut gezegensel konfigürasyondan gelen oldukça sinirli enerji tarafından bugün biraz tehdit altında hissedebilirsiniz. Siz veya eşiniz yanlış ayağa kalkarsanız, o katı pişmiş kabuğun içine çekilebilirsiniz. Aşırı gerginlikten kurtulmak için gün başlamadan önce biraz egzersiz yapmak veya koşuya çıkmak iyi bir fikir olabilir.

 


Yengeç Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sahip olduğunuz güç duygusunun tadını çıkarabilirsiniz, ancak diğer insanların üstün komutlarınıza verdiği tepkileri değil. Oluşan gezegensel konfigürasyon, özellikle yemek özellikle sıcak veya kremsi ise, partilere veya toplantılara elverişli olmayabilecek, etrafta bir alt tahriş akıntısı olduğunu gösterir. Yenilmek yerine atılma eğilimi olabilir.


Aslan Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göksel konfigürasyon, kediyi güvercinlerin arasına koyacak, özellikle de kedi bıktığı ve kavga aradığı için değil. Bu, biraz çekişmeli herhangi bir şeye temkinli yaklaşmak ve hassas bir nokta olan herhangi bir konuda sevdiklerinizi kasten kızdırmamak için iyi bir gün. Sonuçlar var ve sonra sonuçlar var – sadece iyilerini istiyorsun.


Başak Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, insanları memnun etmenin özellikle zor olduğu bir gün. Gülümsemede ne kadar ileri giderseniz gidin, önlerinde dans eder, harika yemekler pişirir veya aynı anda akşam yemeğini servis ederken başınızın üstünde durursanız, yine de şikayet edeceklerdir. Sevdiğiniz kişi de ekstra kritik olabilir. Kendiniz olmak – zaaflar ve diğerleri – en iyisi olabilir, çünkü diğerleri kesinlikle hatalarını gizlemiyor.


Terazi Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Belirli bir romantik ilişkinin sona ermesini istiyorsanız, günün gezegen sıralaması, büyük bir tepkiyi tetiklemek için eşinizin davranışındaki yalnızca küçük bir hata hakkında yorum yapmanız gerektiği anlamına gelir. Bundan sonra, onlara bir tutum sorunu olduğunu söyleyebilir ve dışarı çıkabilirsiniz. İyi arkadaş kalmak istiyorsanız, enerjiyi olumluyu vurgulamak için kullanın.


Akrep Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün senin patavatsız olma kapasiten, sadece diğer insanların aynı derecede kaba olma yetenekleriyle eşleşiyor. Gezegensel konfigürasyon, konuşmaya ihtiyacı olan biriyle rekoru kırmak için her fırsatınız olduğunu gösterir. Bu kalıcı bir ilişkiyle ilgiliyse, ne kadar erken olursa o kadar iyi. Sadece hafif bir flörtse, belki de plağı tamamen kaldırıp başka bir melodi çalmanın zamanı gelmiştir.


Yay Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günün gezegensel konfigürasyonu, sizi belirli bir durumla başa çıkmak için yalnızca sınırlı sayıda yolunuz olduğunun farkına varmanızı sağlıyor. Ya çıkış yolunuzla savaşabilirsiniz ya da ilişkinin veya bir dizi ilişkinin hatalı görünmesinin gerçek nedenlerine odaklanabilirsiniz. Köstebek yuvasından dağ yapma; Neyin değişmesi gerektiği konusunda gerçekçi olun.


Oğlak Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zodyaktaki en sağlam ve güvenilir kişi olan siz bile, ara sıra boş günleriniz olur. Günümüzün gezegensel konfigürasyonu, biraz dikkat gerektiren bir şeyi değiştirme şansınız olduğunu gösteriyor. Bu, partnerinizi ilgilendiriyorsa, nasıl bastığınıza dikkat etmelisiniz. Zemin kaygan ve herhangi bir kaza istemiyorsunuz. Ne söyleyeceğinizi nasıl söylediğiniz çok önemlidir.


Kova Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu, özellikle keyif alacağınız bir gün olmayabilir, ancak dramatik olmaktan ve şehit gibi davranmaktan tuhaf bir zevk alabilirsiniz. Gezegensel konfigürasyon, sınırlı seçenekleriniz olduğunu gösterir. Sevdikleriniz de dahil olmak üzere herkes biraz gergin. Dişlerinizi gıcırdatmak zorunda kalsanız bile, en iyi, en tatlı ve en yatıştırıcı sesinizi benimsemek en iyisi olabilir.


Balık Burcu

10 Şubat 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mevcut gezegensel veçhenin enerjisine nasıl tepki verdiğiniz konusunda halihazırda nasıl hissettiğinize bağlıdır. Partneriniz yanlış bir adım atıyorsa, sonsuza kadar ya da en azından yarına kadar toplumdan dışlanabilirler. Ne yazık ki yanlış anlaşılabilecek aceleci sözlere ve şaka amaçlı söylenen şeylere dikkat etmeniz gerekecek. Hemen sonuçlara atlamayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.