Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Mart 2022

1 Mart Günlük Aşk Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 1 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Mart 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kızgın gezegen hükümdarınız Mars, otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla ilahi muadili Venüs ile birlikte seyahat etmeye devam ediyor, bu nedenle C-Suite’de toplananları cezbetmenin yanı sıra, aynı zamanda rol arıyorsunuz. Koç, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu göksel sinerjinin etkileri, uzun süreli ve hatta belki de geleneksel bir şeye olan arzunuzu doğruluyor. Kaderin kuzey düğümünün – ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla – bugün burcunuzda yaralı şifacı Chiron ile yüzleşeceğini unutmayın. Geçmişi ait olduğu yerde bırakın; yol temizleniyor.


Boğa Burcu

1 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tamamen iş mi yoksa eziliyor musun, Boğa? Güneş, sosyal ağlarınızı ve bireysel özgürlük arzunuzu çevreleyen temalara daha fazla vurgu yaparak, on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza enerji vermeye devam ediyor. Güneş, burcunuzda Uranüs’e tatlı bir altmışlık açıyla yaklaşırken – tam olarak yarın – bu zamanda diğer ufukları keşfetme arzunuzun bu kadar artması şaşırtıcı değil. Ve hem Mars hem de gezegen yöneticiniz Venüs, egzotik dokuzuncu macera evinizde dolaşırken, kesin olan bir şey var: Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız, bu konfor bölgenizden çıkmak anlamına gelse bile.


İkizler Burcu

1 Mart 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Devrim niteliğindeki Kova burcundan geçen meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ve macera, genişleme ve inanç sistemlerinden oluşan egzotik dokuzuncu evinizden dışarı çıkmanızı gerektirse bile, ilginizi çeken bir şeyi öğrenmeye hevesli olma ihtimaliniz yüksek. konfor alanın. Luna, haritanızın bu alanında parıldayacak, bu da, şu anda hissettiğiniz doyumsuz F.O.M.O’yu açıklayarak, huzursuzluk yaşamaya daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Yakalanan kim, İkizler? İster yurtdışındaki seksi bir yabancı, ister uzaktan mesajlaştığınız biri olsun, her şeyin sıra dışılığını benimsemeye ve sürece güvenmeye çağrılıyorsunuz.


Yengeç Burcu

1 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, macera, genişleme ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu evinize enerji vermeye ve canlandırmaya devam ediyor, ancak şimdi onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla Uranüs’e altmışlık bir açıya yaklaşıyor. Bu aşk faizi riske değer mi, Yengeç? Önünde heyecanlı bir yolculuk var. Ama bu sihirli halı yolculuğuna çıkmadan önce, kalbinizin sesini dinlemeye ve ayırt etme yeteneğinizi kullanmaya çağrılıyorsunuz. Hem ay hem de Merkür, sekizinci birleşme eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız olan Kova’dan geçecek ve bağlantınızın temeline farkındalık getirecek. Ancak, kutunun dışında bir şey görünebilir.


Aslan Burcu

1 Mart 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Vurulmuş mu hissediyorsun, Leo? Gerçek şu ki, hem Mars hem de Venüs, günlük rutinlerinizden sorumlu altıncı evinizin gözlerini kamaştırırken, ya iş yerindeki birine karşı hisler besliyor ya da aniden hoşlandığınız biriyle yollarınız kesişiyor. Bekar veya tek başına, iyi haber şu ki, fiziksel dayanıklılığınızdan zihinsel durumunuza kadar her şeyin bu zamanda gelişme olasılığı daha yüksektir. Başka bir notta, ay-Merkür şu anda taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi aktive ederken, açık fikirli olmaya ve kelimelerinizi kullanmaya çağrılıyorsunuz. Gerekirse arkadaş olarak başlayın.


Başak Burcu

1 Mart 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşık olduğunuzda odaklanmak zordur, bu yüzden kendinize çok fazla baskı yapmayın, Başak. Bu, özellikle hem Mars’ın hem de Venüs’ün aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinizi göz kamaştırdığı düşünüldüğünde geçerlidir. Bakın, kendinizi hissetmenin yanı sıra, bu zamanda potansiyel talipleri çekmeye daha yatkınsınız. Yine de, özel birine kapılmış hissediyorsun ama yine de bazı şeyleri kendine saklıyorsun. Ne de olsa, güneş on ikinci sırlar evinizi yönetiyor ve şu anda diğer önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizden geçiş yapıyor. itiraf edecek misin?


Terazi Burcu

1 Mart 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, düzenli altıncı evinize enerji vermeye devam ediyor, ancak aynı zamanda sekizinci ev birleşmeleriniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla asi Uranüs’e uyumlu bir altmışlık yaklaşma sürecinde. Terazi, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, mevcut bağlantılarınızı bir büyüteç altına alıyor olabilirsiniz, belki de hem sizin hem de diğer önemli kişilerin lehinde bir şeyler yapma umuduyla. Neyse ki, Mars’ın ve gezegen yöneticiniz Venüs’ün yardımıyla – dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – gözlerinizi ödül üzerinde tutuyor ve uzun vadeli düşünüyorsunuz.


Akrep Burcu

1 Mart 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İster bekar olun, ister özel birine bağlı olun, şu anda bireysel özgürlüğünüze öncelik vermek için bilinçli bir karar veriyorsunuz, Akrep. Her ne kadar güneşin asi Uranüs’e yakınlığına rağmen – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla – sizi tam olarak özerkliğinizi benimsemeye iten şey olsa da, Mars-Venüs’ün üçüncü iletişim evinizi göz kamaştırması işe yarıyor. lehinize. Sadece baştan çıkarıcı çekiciliğinizle daha etkileyici değil, aynı zamanda yerel topluluğunuzda inanılmaz derecede çekicisiniz. Bu arada, DM’lerinizi ve LinkedIn uyarılarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bir şeyler demleniyor.


Yay Burcu

1 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ortaya koymaktan korkma Yay. Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır ve aşk bölümünde işler kızışmak üzeredir. Örneğin, cüretkar Mars, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi yönetir. Yine de, şehvetli ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla gökteki karşılığı Venüs ile birlikte göz kamaştırmaya devam ediyor. Öte yandan, Venüs topluluk, arkadaşlıklar ve sosyal ağlardan oluşan onbirinci evinizi yönetir, bu nedenle geniş ağınızdaki biri için çok iyi hisler yakalayabilirsiniz. Aksi takdirde, bu dışarı çıkıp seçeneklerinizi keşfetmek için bir fırsattır. Sende bol var.


Oğlak Burcu

1 Mart 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Kova ve istikrar arayan ikinci konfor eviniz, para kazanma yetenekleriniz ve değer sistemleriniz aracılığıyla parıldamaya devam ediyor, ancak aynı zamanda anlayışlı Merkür’ün yanında oturuyor. Anlamı: Mali durumunuzla daha fazla çekişme yaşamanın yanı sıra, sesli olarak da daha etkili olma şansınız var. Hatta şu anda arzularınızla kendiliğinden ve/veya kararsız olarak karşılaşabilirsiniz. Oğlak, her zamanki tipin olmayan birine karşı hisler mi besliyorsun? Kuzey düğüm aynı zamanda yaralı şifacı Chiron’u da kare yapacak, bu da bir şeylerin değiştiği ve sizi farklı bir yöne yönlendirdiği anlamına geliyor.


Kova Burcu

1 Mart 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kim olduğunu hatırla, Kova. Güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, anlaşmaları, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetir, ancak modern hükümdarınız Uranüs’e büyüleyici bir altmışlık yaklaşma sürecindedir. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, önemli bir dönüşümün ortasında, özellikle de bireysel özgürlüğünüz söz konusu olduğunda, ilişkilere bakış açınız büyük ihtimal. Bu arada, hem Mars hem de Venüs, kapanma, rüyalar ve ketlenmelerden oluşan gizli on ikinci evinizi göz kamaştırırken, içe doğru gitmeye ve tatlı yalnızlıkta mutluluğu bulmaya çağrılıyorsunuz. Kendinize sakladıysanız cesaretiniz kırılmasın; yeniden doğuşunuz yükleniyor.


Balık Burcu

1 Mart 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde durmaya devam ederek, bilinçaltınızdan teslim olma yeteneğinize kadar her şeye daha fazla vurgu yapar. Yükünü kaldır, Balık. Ay, Merkür’ün yanında oturacak, bu yüzden rüya günlüğünüzü alın ve evren şu anda sizinle iletişim kurarken sezginizi takip edin. Bu arada, güneşin burcunuzdan geçen enerji verici yolculuğunun ortasında, şimdi asi Uranüs’e tatlı bir altmışlık açıya yaklaşıyor ve gününüze bir eksantriklik ve kendiliğindenlik katmanı ekliyor. Kendini yansıtma vahiyler getirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.