Boğa Haftalık Burç Yorumları (7 Şubat – 13 Şubat Haftası)

Boğa burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Gezegenler bu hafta sıkı bir şekilde bir araya toplanmış durumda. Boğa, her zamankinden daha inatçısın.

Hafta, 6 Şubat Pazar günü, Mars’ın Oğlak burcunda, yasal meseleler ve hükümet evrakları evinizde, geleceğin evinizde Chiron’un Koç’ta kare yapmasıyla başlıyor. Bu, evrakları düzene sokmak için iyi bir zaman. Bu, güvenli veya yanmaz bir çanta satın almak ve Sosyal Güvenlik kartınız ve doğum belgeniz gibi önemli belgeleri bir araya getirmek anlamına gelebilir. Ya da kimliğinizi güncelliyor, pasaportunuzu yeniliyor veya gayrimenkul satmak için profesyonel bir lisans almayı düşünüyorsunuz. Bugün işleri resmileştirmek güzel.

8 Şubat Salı günü Mars, kendi Boğa burcunuzda ve güven evinizde Uranüs ile üçgen açı yapmak üzere ilerliyor. Bugün, spot ışığı doğrudan size çevrildi. Boğa, bir toplantıda sesini yükseltmen, bir ekibe liderlik etmen istenebilir ya da az önce yayınladığın video algoritma tarafından alındı ​​ve şu anda birçok kişi tarafından görülüyor. Muhtemelen korkusuzca ilerliyorsunuz, bildikleriniz hakkında konuşmak için podyuma ve mikrofona çıkıyorsunuz. Ama dürüst olmaya dikkat et. Bugün konuşulan bir yalan sizi ısırmak için geri gelecek.


Boğa Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür gerilemesi sırasında geçmiş ilişkilerin hayaletleri sizi ziyaret etmiş olabilir. Eskilerin bu hafta birdenbire yeniden ortaya çıkmasına dikkat edin çünkü Merkür gerileme sonrası bölgesinde. Onbirinde Merkür ve Plüton Oğlak burcunda birleştiğinde, geçmişten gelen insanlarla uğraşmaya hazır hissedeceksiniz. Dikkat, onların üstünlüğü elinde tuttuklarını hissedebilmenizdir. Ama gerçekte, durumu kontrol eden sizsiniz. Unutma, bildiğinden daha güçlüsün ve ne söylersen söyle. Venüs’ü tekrar ziyaret dereceleriyle, o büyüleyici Boğa zekasını kullanarak çatışmaları ele alacak donanıma sahipsiniz. Tüm bu kozmik enerji, kendinizi ortaya koyma arzunuzu aydınlatarak ve nihayet kendinize çok ihtiyaç duyduğunuz TLC’yi vererek ilişkileri ve sınırları doğru bir şekilde tanımlamanıza yardımcı olacaktır – Mars ve Uranüs 8 Şubat’ta bağlantı kurduğunda hissedeceğiniz bir duygu. serin ve sakin, eski işleri bitirmek istediğiniz eski arkadaşlar ve eski arkadaşlarla uğraşabilirsiniz.


Boğa Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, bu haftadan itibaren kariyer yolunda peşinden gitmek istediklerine öncelik vermenin zamanı geldi!

Hafta yavaş başlıyor, ancak 8 Şubat Salı günü Boğa burcundaki ilk dördün altında ilk adımınızı atmaya hazır hissedebilirsiniz. Oğlak burcundaki Mars aynı zamanda Uranüs’ü Boğa burcunda üçgenler, bu da takip etmeye değer profesyonel bir yol bulmak için kozmik teşvikiniz olarak hareket eder! Mars, profesyonel yolculuğunuzda liderliği almaya hazır, bu nedenle Uranüs’ü sizi beklenmedik ama gerekli bir rotaya yönlendirmeye motive edebilir! Yolun sizi götürebileceği yere açık olun. Birkaç gün sonra Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yapacak, bu da iletişimdeki önemli bir aydınlanmanın sizi profesyonel olarak ilerleme arzunuzu harekete geçirecek bir yol bulmaya itebileceğini gösteriyor. Kavuşma, entelektüel yetenekleriniz ve motivasyonunuzdaki gücünüzü bulmanın ve çabalarınızda başarılı olma hırsını dönüştürmenin zamanının geldiğini ima edebilir. Ertesi gün Oğlak burcundaki Merkür geri giden kuzey ay düğümü Boğa burcunda üçgen açı yaptığından, yapılan her türlü değişiklik profesyonel yolculuğunuzda kaderindedir.


Boğa Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi sizin için oldukça tuhaf olabilir, özellikle de bir ilişkiniz varsa. Bazı şeyleri oldukları gibi görmek için biraz geri çekilmeniz gerekebilir. Çekiciliğiniz salıdan perşembeye büyük ölçüde geri geliyor ve sahnenize yeni başlayan insanlarla sohbet etmek için en iyi şansınız olacak. Hafta sonu, kısa geziler veya daha uzun bir yolculuğa başlamak için mükemmeldir, çünkü her şey sizin için sorunsuz gitmeli. Yine de Pazar günü doğrudan oynayın, çünkü kabarık kaşlar sizin için kriptonit gibi olacak. Uzak dur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.