Boğa Haftalık Burç Yorumları (28 Şubat – 6 Mart Haftası)

Boğa burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Şubat – 6 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında hayat sizin için oldukça kolay olacak ve işte ya da başka bir yerde parmağınızı kaldırmak yerine pijamalarınızla dolaşmak gibi hissedebilirsiniz. Perşembe günü, evden çıkmak ve sanat dünyasını keşfetmek ya da başka bir yerde biraz kültür almak gibi hissedeceksiniz. Bir konser sizin ve insanlarınız için mükemmel olabilir. Bu hafta sonu, kendinizi veya gündeminizi bir şekilde tanıtmak için harika bir fırsat getirecek.


Boğa Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Şapkanı tut. Önümüzde yoğun bir hafta var. 28 Şubat Pazartesi günü, eğitim evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ve Mars ile kendi Boğa burcunuzda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün, ne istediğiniz konusunda kesinlikle eminsiniz. Ek olarak, önünüzdeki planı, atmanız gereken her adımı ve bu yolda alabileceğiniz yardımı görürsünüz. Bu, bozulmamış netlik anlarından biri olabilir. Ne öğrenmen gerektiğini, nasıl çalışacağını ve kimden öğrenmek istediğini biliyorsun. Boğa, sanki önünüze sarı tuğlalı bir yol çizilmiş gibi.

1 Mart Salı günü güneş, güven evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Balık burcunda da yeni ay var. Artık kendinizi özgürleştirme, sıkışmış, sıkıcı ve genel olarak istikrarsız bir durumdan kendinizi kurtarma yeteneğine sahipsiniz. Bu, bir ilişkiden ayrıldığınız, kötü bir daireden taşındığınız veya işinizden vals yaparken o eski Johnny Paycheck şarkısını söylediğiniz anlamına gelebilir. Tabii ki, tüm süreç bir günden uzun sürecek. Ama şimdi başlayabilirsin.

Haftanın ortasına doğru, 2 Mart Çarşamba günü Kova burcundaki Merkür, kariyer evinizde Satürn ile kavuşuyor. Süpervizör bugün üzerinize sert bir şekilde inebilir. Boğa, ofiste yeterli yardım olmayabilir, bilgisayar sistemleri arızalı olabilir veya patronunuz sadece kötü bir gün geçiriyor olabilir. İmkanınız varsa, bugün işe gitmekten kaçının.


Boğa Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu ay tutulması sırasında ilişkileriniz biraz yoğun olabilir. Diğerleri içselleşiyor olsa da, duygularınız hakkında konuşmak isteyeceksiniz. Bağlantı kurma havasındayken başkalarına yer açmak zor olabilir, ancak bunu kişisel algılamamaya çalışın. Herkes kendi duygularını değerlendirecek. Bazen sosyalleşme pahasına gelir. Kendinize biraz zaman ayırın ve artık size hizmet etmeyen insanları veya durumları serbest bırakmaktan korkmayın. Masada çok fazla dönüştürücü enerji var, ancak onu almaya yalnızca siz karar verebilirsiniz.

Tersine, bunun akranlarınızı ve ekibinizi etkilediğini görebilirsiniz. Arkadaşlık çevrenizin yenilenmeye ihtiyacı varsa, bu yeni ay, gerçekleşmesi gereken herhangi bir değişikliğin katalizörü olabilir. Hangi arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın destekleyici ve olumlu olmayanlara karşı destekleyici olduğunu düşünmek için biraz zaman ayırın. Güzel havadaki insanlarla veya ittifaklarla tanışmanıza izin vermeyin. Kalbinde en iyi çıkarlarınıza sahip olmayan insanlardan geri adım atmanız sorun değil. Etrafınızı ne kadar pozitiflikle kuşatırsanız, bu dünyada ve topluluğunuzda o kadar yükselirsiniz. Arkadaş grubunuzu genişletmek istiyorsanız, bir sanat dersine kaydolmayı veya sizinle benzer düşünen kişilerle bağlantı kurmanıza yardımcı olacak özel bir ilgi grubu bulmayı düşünün.


Boğa Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Şubat ayı sona ererken, Mart ayında yeni maceralara atılabilirsin, Boğa!

28 Şubat Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Venüs ve Mars, Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümü ile üçgen açı yaptığında, kader ve kader yeni bir çaba ile hizalanır. Aşık gezegenler kozmik düğümle uyum içindeyken, kendinizi arayışta daha özgüvenli hissedeceksiniz. mesleğinizde büyümek, gelişmek ve öğrenmek için yeni, heyecan verici fırsatlar. İşiniz için seyahat etmeyi bile ima edebilir! Profesyonel geleceğiniz için umut, birkaç gün sonra Balık burcundaki yeni ayın altında yeni bir döngüye doğru genişliyor. Mystical Luna, profesyonel hedeflerinizi ve ağ oluşturma fırsatlarınızı sezgisel olarak yönlendirmek için altı aylık bir döngü başlatır ve sizi hayalini kurduğunuz bir kariyer yoluna götürmeyi umar. Neyse ki, Merkür 2 Mart Çarşamba günü Kova’da Satürn ile kavuşum yapıyor, bu nedenle zihinsel olarak hareket tarzınızı belirlemeye hazır hissedeceksiniz. Bu kavuşum burcunuzun karesini oluşturduğundan, kariyer yolunuzla ilgili olumsuz bir düşünce sürecine girmeniz kolay olabilir. Ancak bu birleşimi, bir oyun planından veya hatta başarabileceğiniz birkaç hedeften hareket tarzınızı disipline etme zamanı olarak da değerlendirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.