Boğa Haftalık Burç Yorumları (21 Şubat – 27 Şubat Haftası)

Boğa burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Şubat – 27 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, beceri setinize ekleme yapıyorsunuz. Boğa, hazırlıklı olmayı seviyorsun.

Hafta, birkaç şeyi halletmek için biraz zamanınızın olduğu, rahat bir şekilde yavaş bir başlangıç ​​yapar. Ay, 22 Şubat Salı günü Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü ile karşıt açıya ulaşır. Bu, nasıl yapılacağını bildiğiniz şeyleri yaparak ve bazı gevşek işleri bağlayarak keyifli ve hoş bir gün geçirmenizi sağlayabilir.

23 Şubat Çarşamba günü haftanın ortasına doğru eğitim evinizdeki Oğlak burcundaki Mars, geleceğin evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapıyor. Bugün, uzun vadeli planlara bakıyor olabilirsiniz. Bir derece almak için okula geri dönme veya yakın gelecekte kullanabileceğiniz bazı pratik becerileri edinmek için çevrimiçi bir kurs alma olasılığı vardır. Bu, gerçekten zevk aldığınız ve aynı zamanda satılabilir bir beceri olan bir aktivitede uzman olmayı keşfetmek için iyi bir gün.


Boğa Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sakinleşmek ve sorumluluklarınızı unutmak için bu hafta erken birkaç gününüz olacak. Bir parçanız sürüklenmeye devam edecek ve en az bir ayağınızı yerde tuttuğunuz sürece sorun değil. Sezgisel güçleriniz hafta ortasında başlayacak ve en kapalı arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı bile kolayca okuyabileceksiniz. Bu, bu hafta sonu işe yarayabilir çünkü hakemi oynamanız gerekebilir ve adil oyun anlayışınız insanları aklı başında tutan tek şey olacaktır.


Boğa Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Geç saatlere kadar mali durumunuza daha fazla odaklanmış olabilirsiniz ve bu hafta sıkı çalışmanızın karşılığını göreceksiniz. Bolluk yaratma yeteneğiniz bu yıl çatıda. Gözünüz ödülde olsun, emek yüzeyinizin meyvelerini göreceksiniz. Vizyonlarınızla uyumlu güçlü oyuncularla kendinizi kuşatın. Yeni bir vakıf kurmayı düşünüyorsanız, şimdi yatırımcı arama zamanı. Uranüs yirmidördüncüde burcunuzla birlikte, bazı sürprizlere ve olası yanlış iletişimlere hazır olun.

Yazdığınız her şeyi doğru ve yazılı olarak kontrol edin ve güne güçlü bir fincan kahve ile başlayın çünkü dikkat süreniz biraz düşük olabilir. Bu enerji temizlenene kadar birkaç gün önemli konuşmalar yapmayı bekleyin. Hayatınızın farklı yönlerine yeni bir ışık ve bakış açısıyla bakmak için bu zamanı kullanın. Siz ve ilgili kişi pişman olacağınız bir şey söyleyebileceği için tartışmalardan kaçınmaya çalışın. Bu aktif enerjiyi partnerinizle eğlenceli, maceralı bir gezi planlamaya ya da kendinize arsız, spontane bir randevuya veya kaçmaya izin vermeye yönlendirmek için iyi bir hafta. Romantik sohbetlerde bilinçli kalın, istemeden birkaç parmağınıza basabilirsiniz.


Boğa Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, hafta ortasında dikkat çekici derecede profesyonel olarak aktif hissedebilirsiniz! Şubat bitmeden yapılacak çok şey var.

23 Şubat Çarşamba günü Yay burcunda son çeyreğin altında işinizde artık bir amaca hizmet etmeyen yatırımları veya kaynakları sonlandırın. Mali dönüşümünüzün sorumluluğunu üstlenirken, düzeltme yapmaktan veya değiştirmeyecek yönlerden vazgeçmekten korkmayın. finansal olarak ilerlemenize yardımcı olur. Aynı gün, Oğlak burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yaparak kariyer yolunuzda neler olabileceğine dair tuhaf bir fantezi yaratır. Başınız, profesyonel yolculuğunuzda bağlantılarınızın veya özlemlerinizin nereye varabileceğine dair heyecan verici hayallerle dönebilir. Ertesi gün Oğlak burcundaki Venüs Neptün Balık burcunda altmışlık açı yaptığından, kariyerinizde ilerlemek için takdire şayan bağlantılar ve topluluklarla bağlantı kurma zamanının geldiğini görebilirsiniz! Ancak, Kova’daki Merkür’ün Boğa’daki Uranüs’le ve Balık’taki Chiron’la altmışlık açıları göz önüne alındığında iletişim biraz zor olabilir. Ancak kelimelerinizi akıllıca seçmeniz gerekebilir. Ağ oluşturma yeteneklerinize ve açık fikirliliğinize inanıyorsanız, profesyonellerle kolayca bağlantı kurabilirsiniz. Kendi topluluklarınızda yükselebilmek için kendinize güvenin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.