Boğa Haftalık Burç Yorumları (14 Şubat – 20 Şubat Haftası)

Boğa burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 14 Şubat – 20 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hikayenizi değiştirebilir ve böylece hayatınızı değiştirebilirsiniz. Boğa, yeni bir yöne gidiyorsun.

Hafta 14 Şubat Pazartesi günü Plüton’un Oğlak burcunda, kişisel felsefe evinizde, kendi Boğa burcunuzda Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bu, 2016’dan beri meydana gelmeyen nadir bir durum. Boğa, kişisel anlatınız dünyanızı şekillendiriyor. Temel olarak, neye inanırsanız onu alırsınız. Ve bu yön size hikayenizi dönüştürme ve böylece deneyiminizi değiştirme fırsatı verir. Bu işleme yeniden çerçeveleme denir. Sadece bir şeye farklı bir perspektiften bakmaktır. Bugün, hayatınızdaki şeylere olumlu bir dönüş yapın ve fırsatlar çiçek açmaya başlayacak.

15 Şubat Salı günü, kariyer evinizdeki Kova burcundaki güneş, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Şimdi birkaç seçenek arasında karar veriyor olabilirsiniz. Yeni bir şirkete geçme veya mevcut şirketinizde farklı bir departmana geçme fırsatınız olabilir. Ya da şu anki işinizde yerinde kalabilirsiniz. Boğa, genellikle kendini daha rahat hissettiren şeyleri tercih edersin. Ancak bu sefer daha zor olan yolu seçtiğiniz için ödüllendirilebilirsiniz. Bir seçim yapmadan önce tüm fırsatları değerlendirin.


Boğa Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşk ve ilişkiler konusundaki taahhütleriniz hakkında çok düşünüyorsunuz. Venüs kavuşumu Mars, uzun vadeli hedeflerinizi ve uzun vadeli bir ortaklığın nasıl görünebileceğini düşünmenizi sağlarken, ortaksanız daha fazla ortak hedefler yaratmaya teşvik eder veya yaklaşmakta olan ortaklığınızla ortak hedeflerinizi düşünürken sizi teşvik eder. Uranüs Jüpiter’e altmışlık açı yaptığında, topluluğunuz ve hedefleriniz büyüyor, dolayısıyla kendinizi yeniden yapılandırırken, sevgiyi her düzeyde hissetmenin ne anlama geldiğini düşünüyorsunuz. Başak burcundaki Ay Neptün ile karşı karşıya geldiğinde kalbiniz neye ihtiyacı olduğunun daha çok farkına varır. İlişki ihtiyaçlarınızın bir listesini yazmak iyi bir fikirdir, böylece ilişkilerde belirlediğiniz sınırlar tarafından daha fazla desteklendiğinizi hissedersiniz. Bu, bir arkadaş grubu içinde ortaya çıkan bir gerçeğin ortaya çıkmasından gelebilir, bu yüzden kendinizi hazırlayın. Merkür kariyer sektörünüze yeniden girerken, kariyeriniz ve yaşam yörüngenizle ilgili büyük resme daha fazla odaklanmaya zorlanabilirsiniz. Yeni hedefe ulaşan görevler etkinleştirildi.


Boğa Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel odaklı bir haftaya hazır olun Boğa!

14 Şubat Pazartesi günü Merkür Kova burcuna geçtiğinde, zihniniz kariyer yolunuzdaki sıra dışı şeyleri düşünmeye hazırdır. Şimdi Kova burcunda, Merkür alışılmadık düşünceleriyle uyumlu fırsatları takip etmeye hazırdır. Kariyer yolunuzda neler olabileceğini tasavvur etmek için fütürist zihniyetine yaslanın! Hafta ortasında, Aslan burcundaki dolunayın sıcaklığı gününüzü aydınlatır. Cesur ve taze Luna, özel yaşamınızda bir döngüyü tamamlar, belki de şu anda bulunduğunuz yerle gurur duymanız gerektiğini ima eder – özellikle kariyer yolunuzda! Aynı gün, genişleme ve eğitim sektörünüzde Mars, Oğlak burcundaki Venüs ile kavuşum yapıyor. Yol boyunca değerli bir şeyler öğrenme umuduyla profesyonel ilerlemenize devam etmek için özellikle motive olabilirsiniz. Belki bir seminer, atölye çalışması veya başka bir fırsat, profesyonel becerilerinizi geliştirme tutkunuzu uyandırdı. Başarı için motivasyonunuzdan yararlanın! Jüpiter Balık’ta altmışlık Uranüs Boğa’da olması sayesinde özellikle hayalleriniz ve ağ kurma fırsatları konusunda umutlu hissedebilirsiniz. 18 Şubat Cuma günü güneş Balık burcuna geçtiğinde bir inanç sıçraması yapın!


Boğa Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinizi herhangi bir tuhaflığa kaptırmamaya çalışın, ancak bundan kaçınmak zor olacaktır. Derinlerde ne yapacağını biliyorsun. Çalışanlarınız hafta ortası her yerde olacak ve ihtiyacınız olan hemen hemen her konuda size yardımcı olmak için adım atacaklar. Hafta sonunun temposu biraz fazla gelebilir ama her şeyi kendi bildiğin gibi yaparsan her şey yoluna girecek. Yakın biri tüm durum hakkında biraz garip hissedebilir. Hafta sonu, sosyal ve kişisel öğelerin doğru karışımıyla mükemmel olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.