Boğa Burç Yorumları 1 Mart 2022

Boğa burcunun 1 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 1 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 1 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi alıngan hissediyorsunuz, ancak insanların ızgaralarına atlamayın. Söylediklerinin çoğu oldukça alçakgönüllü olacak, ancak sözlerini yanlış yorumlarsanız, sorun istiyor olabilirsiniz. Savaşmak yerine, ilerlemeye devam edin. Böylesi daha iyi!


1 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün size kötü bir alışkanlığınızdan kurtulma fırsatı sunuyor – yaptığınız fedakarlıklar karşılığını verecek.


1 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Kova burcu ve kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde profesyonel, ev ve aşk hayatınız arasında senkronizasyonu bulmak bu sabah size bir meydan okuma gibi gelebilir. Kazanma potansiyelinizi yükseltmek veya romantik bir taahhütte bulunmak için baskı altında hissedebilirsiniz, ancak tamamen satmadığınız kararlar için acele etmemeye çalışın. Neyse ki, ay şefkatli Balık burcuna ve on birinci evinize doğru ilerlerken, hava öğleden sonra daha da azalacak. Bu enerjiyi arkadaşlarınıza güvenmek, mevcut konumunuz hakkında onların bakış açısını kazanmak için kullanın.


1 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tamamen iş mi yoksa eziliyor musun, Boğa? Güneş, sosyal ağlarınızı ve bireysel özgürlük arzunuzu çevreleyen temalara daha fazla vurgu yaparak, on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza enerji vermeye devam ediyor. Güneş, burcunuzda Uranüs’e tatlı bir altmışlık açıyla yaklaşırken – tam olarak yarın – bu zamanda diğer ufukları keşfetme arzunuzun bu kadar artması şaşırtıcı değil. Ve hem Mars hem de gezegen yöneticiniz Venüs, egzotik dokuzuncu macera evinizde dolaşırken, kesin olan bir şey var: Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız, bu konfor bölgenizden çıkmak anlamına gelse bile.


1 Mart 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tüm gözler senin üzerinde mi hissediyor, Boğa? Ay şimdi sabit Kova’dayken, işinizle ilgili spot ışığında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Luna, bir başarı için tanındığınızı, belki de teknolojiyle veya hatta çevrimiçi platformlarınızla ilgili bir şey olduğunu ima edebilir. Takdir, daha büyük profesyonel topluluğunuzdan ve ağınızdan gelecektir, bu nedenle olası olmayan ancak hoş karşılanan meslektaşlarınızdan övgü sözleri alabilirsiniz. Ancak halkın gözünde olduğunuz için, herhangi bir tanımanın yalnızca olumlu olması için kendinizi çevrimiçi ve çevrimdışı olarak nasıl konumlandırdığınıza dikkat edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.