Başak Haftalık Burç Yorumları (7 Şubat – 13 Şubat Haftası)

Başak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Başak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sıkı bir gezegen paketi var. Başak, artık derin işlerle meşgul olabilirsin.

Hafta, 6 Şubat Pazar günü, Mars’ın Oğlak burcunda, romantizm evinizde, Chiron ile Koç burcunda bir kare oluşturmasıyla başlıyor. Siz ve sevgiliniz yakın zamanda bir tartışmadan sonra tekrar bir araya gelebilirsiniz. Size nasıl davranılmasını istediğinizi ve eşinizin ihtiyaçlarını daha tam olarak anladığınızı ana hatlarıyla anlatan derin bir tartışmanız olabilir. İyileşme, bir çiftin masajı ve birlikte oturup gelecek hakkında konuşmak için el ele tutuşmasıyla devam edebilir. Ve bundan sonrası oldukça keyifli olabilir.

8 Şubat Salı günü Mars, bilgi ve maneviyat evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmak üzere ilerliyor. Bugün, ruhsal yaşamınızda tamamen yeni bir yöne gitmek için bir aydınlanma ve arzu duyabilirsiniz. Başak, bu inanca alışılmadık bir şekilde baktığınız anlamına gelebilir. Bu, bitkisel büyüye, Budizm’e ilgi duymak veya manevi kitaplar ve öğretiler yoluyla yolunuzu bulmak anlamına gelebilir. Yoga öğretmeni eğitimi, aşkın meditasyon yapmak veya bir ashramı ziyaret etmek istiyor olabilirsiniz. Kendinizi daha büyük Evrenin bir parçası olarak görüyorsunuz.


Başak Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta sevgi dolu bardağınızı, sizi öze değiştirecek yeni bir rüyayla dolduruyor. Merkür ve Plüton’un 11 Şubat’ta riskler ve romantizmle bağlantılı olarak haritanızın evinde dolaşırken, dış dünyaya karşı duygusal tepkilerinizi yeniden tanımlıyorsunuz. Merkür ve Pluto olumsuz düşünce kalıplarını ve çocukluk çağı travmalarını ezdiği için bu özellikle doğrudur. Ruhunuz büyük bir diriliş geçiriyor, tüm geçmiş yaşam karmanızı tek bir hamlede temizliyor. Onbirinde, sevgi etrafında yeni umutlar, vizyonlar ve ilkeler ortaya koyacak olan enerjik değişimi hissedeceksiniz. Bu enerji aşk hayatınızda geçmişten farklı hamleler yapmanızı sağlayacaktır. Çok uzun zamandan beri ilk kez, kendinizi iddia edebilecek ve sağlıklı ilişkiler geliştirmek için adımlar atabileceksiniz. Sadece bu da değil, geçmişte olduğundan daha emin hissedecek ve başkalarıyla derin bir düzeyde bağlantı kurabileceksiniz. Hayatınızı ve romantik karşılaşmalarınızı değiştirirken, geçmiş yıllarda yaşadığınız tüm korkular bu hafta salıverilecek.


Başak Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Başak, yaratıcı yeteneklerinin seni kariyerinde nereye götürebileceğini görmek için bu haftayı kullan!

Bir sonraki profesyonel yolculuğunuzda ilk adımı atmak, 8 Şubat Salı günü Boğa burcundaki ilk dördün altındaki yolunuzu taahhüt etmekle başlayabilir. Aynı gün Oğlak burcundaki Mars da Uranüs’ü Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Dünya devrimi, yeteneklerinizi alıp onlarla birlikte koşmanız için size ilham veriyor. Sermayeye değer bir sanatsal vizyonunuz var, bu nedenle mesleğinizde alışılmadık veya alışılmamış yolları eğlendirin! Ancak bunun bir kısmı, yetenekleriniz ve fırsatlarınızdaki değeri tanımaktır. Hafta sonuna doğru Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında bakış açınızı azaltan her şeyden uzaklaşmak daha kolay olabilir. Dönüştürücü bağlaç, iletişimsel kendini ifade etme yoluyla gücü arzular. Bu geçişi, sanatsal vizyonunuzu veya bir tutku projesinden yararlanma yeteneğinizi sınırlayan herhangi bir engelden kurtulma çabanız olarak kabul edin. Vizyonunuzla güçlendikçe, başarı oranı üzerinde daha fazla kontrole sahip olursunuz! 12 Şubat Cumartesi günü Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümü ile üçgen oluşturan Oğlak burcundaki Merkür sayesinde, profesyonel sevinçlerinizi takip edin. Yaratıcı kaderinizi takip edin!


Başak Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Duygularınız Pazartesi günü hayatınızda büyük bir itici güç olacak, ancak sizi nereye iteceklerini kimse tahmin edemez. Kesin olan bir şey var ki, sorumluluklarınız haftanın büyük bölümünde size yetişecek. Başka ne olursa olsun, işine bakmak zorunda kalacaksın. Hafta sonunuz harika, pozitif enerji ve yaratıcı maceralarla dolu olmalı. Mümkünse Pazar günü hayatınızın detaylarıyla oynamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.