Başak Burç Yorumları 20 Şubat 2022

Başak burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 20 Şubat 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınızda olup biten bir şey birbirini tutmuyor – bu ilişki oldukça sarsıntılı bir başlangıç ​​yapıyor. Yoksa onu olduğundan daha derin bir şey olmaya mı zorluyorsun? acele etme. Bırak kanatlarını kendi başına büyütsün.


20 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yapılacaklar listenizi alın, bir karıştırıcıya koyun ve ‘püre haline getirin’ tuşuna basın. Karıştırın!


20 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, mali stres bu sabah seni bulabilir, çünkü Terazi ayı Mars ve Venüs ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Haftanın başlarında harcamalarınızda biraz serbest kaldıysanız, bunun katı gerçekliği şu anda devreye girecek ve banka hesabınız arayı kapatırken sizi çantanızın iplerini sıkmaya zorlayacaktır. Sevdiğiniz birinin size birkaç dolar borç vermeyi teklif etmesi muhtemel olsa da, kesinlikle gerekmedikçe bu teklifi kabul etmekten kaçının. Luna ve Neptün arasındaki dengesiz bir açı, hayatınızın diğer alemlerinde güvensizliklerin artmasına neden olabilir, ancak muhtemelen sadece biraz kişisel bakım ve rahatlama zamanına ihtiyacınız var.


20 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, kalbinin arzularına bir fiyat koyamazsın, bu yüzden süreci ertelemeyi bırak. Örneğin, Ay, Terazi ve istikrar arayan ikinci değerler evinizden geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruhtan ruha ilişkin sekizinci evinizin göksel yöneticisi olan go-alıcı Mars ile yüzleşecek. aşkla ilgili romantik beşinci evinizdeki cızırtılı yolculuğunun ortasında. Bütün bunlar söylenirken, ruhunuzu ateşe veren şeyle sizi güvende hissettiren şey arasında bir denge kurmaya çağrılıyorsunuz. Anahtar, kendinizi topraklamak ve süreçte özgün kalmaktır.


20 Şubat 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak burcu, Kova’daki Terazi üçgen Satürn’deki ay sayesinde işinizde nispeten güvende hissedebilirsiniz. Mesleki becerilerinizin çalışma ortamınızda nasıl parlamanıza izin verdiğini görmek kolay olabilir! Bununla birlikte, ay aynı zamanda Oğlak burcundaki Mars ve Venüs’ü kareler, bu da gerilim kaynağının profesyonel yaratıcılığınızdaki algılanabilir değer veya güvenlik olabileceğini gösterir. Yaratıcı vizyonunuzun veya sanatsal yeteneklerinizin umduğunuz şekilde tanınmadığını görebilirsiniz. Ancak, neler yapabileceğinizi göstermek için motivasyonunuz olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.