Başak Burç Yorumları 19 Şubat 2022

Başak burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 19 Şubat 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 19 Şubat 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kim olduğunu bildiğiniz eğlenceli bir aktivite planlamak için bugün yaratıcılığınızı kullanın. Birlikte ne kadar çok eğlenirseniz, o kadar romantik olur. Ve ne kadar romantik olursa o kadar iyi! Bu, ikinizin yıllarca hatırlayacağı türden bir deneyim.


19 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir aşk treni istasyona giriyor ve tam önünüzde duruyor!


19 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah biraz harcama yaparak egonuzu beslemek istiyorsanız kendinizi suçlu hissetmeyin sevgili Başak. Aslında, Luna ikinci ve beşinci güneş evlerinizi aktive ederek Merkür’e bir öpücük üflerken evren sizi bunu yapmaya teşvik edecektir. Harcamalarınızda uçarı olmamaya çalışın, yoksa daha sonra Luna yaralı şifacı Chiron’a sert bir muhalefete girerken bunun için endişe duyabilirsiniz. Akşam yaklaşırken, derin bir esneme, meditasyon veya lüks bir köpük banyosu yoluyla vücudunuzla yeniden bağlantı kurmaya çalışın, bu da çok hak ettiğiniz bir öz bakımı uygularken odaklanmanıza yardımcı olur.


19 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nimetlerini koru, Başak. Ay, cilveli Terazi’ye ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemlerine bugün giriyor, bu da şehvetli zevklerinizden genel olarak duygusal istikrarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara daha fazla vurgu getiriyor. Bununla birlikte, bu ay geçişi, özellikle sizin olana karşı başkalarıyla paylaşmak istediğiniz şeye gelince, bir tür denge bulmanızı gerektirebilir. Tek veya zaten bağlı olan Luna’nın, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür’e üçgen açısı, aynı anda, en azından yepyeni bir bağlantıya atlamadan önce, bu zamanda önceliklerinizi belirlemeniz için sizi teşvik ediyor.


19 Şubat 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcundaki ay kitaplarınızı dengelemeye çalışırken güvenlik ve değer sorusu aklınızda olabilir. Başak, bu yönlerle bir barış duygusu bulmaya çalışırken, maddi durumunuza ve öz saygınıza biraz daha duygusal olarak bağlı hissedebilirsiniz. Ay, Merkür’ü Kova’da üçgen yaptığından, birlikte çalıştığınız insanlara bir şeyler söylemek konusunda ileri geri gidiyor olabilirsiniz. Bir iş arkadaşınızla veya hatta amirinizle konuşmayı düşünüyorsanız, bu konuşmayı nasıl kolaylaştırabileceğinizi düşünmek için bir artı ve eksiler listesi hazırlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.