Başak Burç Yorumları 15 Şubat 2022

Başak burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 15 Şubat 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 15 Şubat 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şey sizi çılgına dönmeye ve yetişkin sorumluluklarınızı bırakmaya cezbediyor. Bunun için git, sadece bu seferlik. Çok fazla pişman olmayacaksın ve büyük kazanabilirsin. Sizin yerinize başka birinin karar vermesine izin vermek için iyi bir zaman.


15 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Romantik ilerleme kaydettiğinize dair bir işaret arıyorsanız, isteyin.


15 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı çok erken saatlerde joker karakter Uranüs’e sert bir açı oluşturduğundan, uykunuzu bölerek ve muhtemelen birkaç kötü rüya gördüğünden, sağlam bir gece uykusu çekmekte zorlanabilirsiniz. Herhangi bir visseral astral alem karşılaşması yaşarsanız, onları çok fazla okumamaya çalışın, çünkü muhtemelen sizi tatmin eden bir cevap bulamayacaksınız. Bu akşam, ayın rüya gibi Neptün’le dengesiz bir açı oluşturduğu ve bu da zihninizin size birkaç oyun oynamasına neden olabileceği zaman, mantığınızı terk etmemeye çalışın. Ayrıca, gerçek olamayacak kadar iyi hissettiren durumlara düşmekten de kaçınmak isteyeceksiniz, çünkü muhtemelen henüz bilmediğiniz bir yakalama var.


15 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sinematik Aslan aracılığıyla parıldamaya devam eder, gizli on ikinci kapalılık, rüyalar, engellemeler ve gizli gündemler evinizi harekete geçirir, bu da içe doğru gitmeye ve hatta belki de kontrolde kalma ihtiyacından vazgeçmeye çağrıldığınız anlamına gelir. İyileşiyorsun ve süreci aceleye getirmene gerek yok. Başak, büyük resmi gözden kaçırma ve şu anda açık fikirli olduğundan emin ol. Dahası, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruhlar arası bağlantılarınız aracılığıyla ayın yaralı şifacı Chiron ile yaptığı üçgen açı, geçmişten gelen duyguların aniden yeniden su yüzüne çıkmasının nedeni olabilir, ama aynı zamanda ilerlemek isteyecektir.


15 Şubat 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapabilirsin, Başak? Bugün itibariyle, Merkür Kova’da altmışlık, Pallas Koç’ta altmışlık, iş hayatınızı ne kadar değiştirebileceğinizi görmek için kutunun dışında düşünmeniz gerektiğini belirten. İdeal olarak, kaynaklarınızı alıp uzun vadede sürdürülebilir bir şeye yatırım yapabilmelisiniz. Ancak akıllı bir yatırım yapmak istiyorsanız, arzu ettiğiniz hedeflere ulaşmanız için içgüdüsel ancak benzersiz bir oyun planına ihtiyacınız var. Bir eylem planı tasarlamak için Mercury’nin yeniliğini ve Pallas’ın stratejisini kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.