Balık Haftalık Burç Yorumları (7 Şubat – 13 Şubat Haftası)

Balık burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Balık burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Gezegenler bu hafta bir demet düzeninde bir araya geliyor. Balık, başladığınız işi bitirmeye hazırsınız.

Hafta 6 Şubat Pazar günü, Mars’ın Oğlak burcunda, arkadaşlık evinizde, Chiron ile Koç burcunda bir kare yaparak iletişim evinizde başlıyor. Kendinizi kötü hissettiğinizde, arkadaşlarınız her zaman yanınızdadır. Bugün, yardım, duygusal destek ve ağlayacak bir omuz arayan bir arkadaşınız sizi arıyor olabilir. Balık, harika bir dinleyicisiniz ve doğal olarak başkalarını iyileştiriyorsunuz çünkü onların duygularını kolayca kabul ediyorsunuz. Bu senin hediyelerinden biri ve bugün bir arkadaşın buna çok ihtiyacı var.

8 Şubat Salı günü Mars, yazı, öğretim ve yayın evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Bir ders veriyor, ders veriyor veya bir kitap yayınlıyor olabilirsiniz. Belki dekoratif bir günlük oluşturdunuz ve şimdi onu Amazon’a yükleyebilirsiniz. Bir öğrenci sınıfının veya iş arkadaşlarınızın önünde durup bir şeyi çok ayrıntılı bir şekilde açıklıyor olabilirsiniz. Ya da belki de büyük sahnede, kalbinize yakın ve sevgili bir konu hakkında Ted Talk yapıyorsunuz. Bu, bilginizi paylaşmak için iyi bir gün.


Balık Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta oldukça gevezesin, Balık! Açılmak normalde yaptığınız bir şey değildir. Ancak, duygularınızı başkalarıyla yemek ve tartışma havasındasınız! Kiminle ve hakkında konuştuğunuza çok dikkat edin. Dedikodunun rolüne alışık değilsin ama sözlerin yangın gibi kaynağa geri dönebileceğini unutma! Belki de “isim vermemek…” sözüne sadık kalın, bu hafta kendinizi ifade etme zamanı dediniz. Olumlu duygulara odaklanın ve iyi karşılanacaklar. 8 Şubat’ta Mars ve Uranüs sizi daha etkili bir şekilde iletişim kurmaya zorlarken, başkalarıyla konuşmak ve gevezelik etmek gibi hissediyorsunuz, ancak önce biraz düşünmek ve tüm bu derin duygular için doğru kelimeleri bulmak önemlidir. Yalnızca gerçekleri tekrarlamaya çalışın çünkü ahlakınız ve güdüleriniz, Merkür ve Plüton’un aynı hizaya geldiği on birinci günde sorgulanabilir. Haftanın başlarında söylenen herhangi bir şey sizi ısırmak için geri gelebilir, bu yüzden doğru konuşmaya ve dramadan uzak durmaya dikkat edin. Duygularınız ve hayalleriniz hakkında konuşmak bir şeydir, ancak başkaları hakkında güvensizliklerden kaynaklanan olumsuz sözlerden kaçınmak en iyisidir. Kendinizden söz edilmesini istediğiniz gibi yalnızca başkaları hakkında konuşarak on birinciye yönelik kaygıdan kaçının.


Balık Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık, bu hafta boyunca ağ oluşturma fırsatlarına dalın ve isteklerinizi yerine getirin!

Boğa burcundaki ilk dördün, 8 Şubat Salı günü iş yerinde sohbet başlatmanın değerini görmeniz gerektiğini gösterir. Mercurial yetenekleriniz, kendinize güvendiğinizde sizi mesleğinize taşıyabilir. Oğlak burcundaki Mars, aynı gün Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yaptığı için hızlanma fırsatı ortaya çıkabilir. Dünyevi üçlü, profesyonel ağınızda düşündürücü sohbeti kolaylaştırabilir. Bunu konuşmak ve öne çıkmak için bir fırsat olarak kabul edin. Yorumunuzun sizi nereye götürebileceğine şaşırabilirsiniz! Haftanın ilerleyen saatlerinde Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığı için profesyonel topluluğunuz değişmeye devam ediyor. Bağlantı, ağınızda iletişimsel güçlendirme ve yetki arar. Topluluğunuzda elebaşı olma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz! Sorumlu, güvenilir bir profesyonel olarak görünmek, mesleğinizde daha güçlü olmasa da eşit derecede güçlü kişileri çekebilir. Ağınızdaki diğer güçlü oyuncularla takım kurmak, muhtemelen durumunuzu yükseltecektir! Ertesi gün Oğlak burcundaki Merkür geri giden kuzey düğümü Boğa burcunda üçgen açı yaptığında, ağ oluşturma ve özlemlerle ilgili herhangi bir yeni konuşma kaderinde görünebilir.


Balık Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü hayat oldukça bulanık, ama iyi bir şekilde. Sakinleşirseniz, sessiz kafa karışıklığının tadını çıkarabilirsiniz. Hafta ortasında bir ara adım atmanız ve doğru olanı yapmanız istenecek ve görev çağrısının çok ötesine geçmeye hazır olmalısınız. Buna değecek. Hafta sonu boyunca, çalışanlarınızın partiyi veya aradıkları her şeyi bulmalarına yardım etmeniz gerekecek. Pazar günü meşgul olacaksınız, ancak gerektiğinde tavsiye vermek için zaman ayırmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.