Balık Haftalık Burç Yorumları (28 Şubat – 6 Mart Haftası)

Balık burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası neler bekliyor? Balık burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 28 Şubat – 6 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında ev veya iş projelerine ayırmanız gereken çok fazla pratik enerjiniz olacak. Yaratıcı enerjiniz henüz sanatın meydan okumasına yetişemeyecek. Perşembe veya Cuma günü büyük bir karar vermeniz gerekecek, ancak aramaya giderseniz iyi bir tavsiye almanız zor olmayacak. Bu hafta sonu duygusal enerjiniz nabız gibi atacak ve romantizm daha kolay gelse de, düşünceleriniz biraz bulanık olacak.


Balık Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Önümüzdeki bu yoğun haftayla, çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmak çok kolay. Hafta 28 Şubat Pazartesi günü dostluk evinizde Oğlak burcunda Venüs ve Mars ile, iletişim evinizde Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaparak başlıyor. Balık, lisede tanıdığın birinden haber alabilirsin. Bu kişi sizi sosyal medyada bulabilir ve birdenbire sanki hiç vakit geçmemiş gibi sohbet etmeye başlarsınız. Hatta yıl içinde bu kişiyle bir araya gelme şansı bile var.

1 Mart Salı günü, Balık burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, kısa mesafeli seyahat evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Doğu Sahili’ndeki o küçük eyaletlerden birindeyseniz, bir sonraki kasabaya veya farklı bir eyalete kısa bir geziye gidiyor olabilirsiniz. Ve şık bir şekilde gidiyorsun. Balık, trenle seyahat edebilir veya arkadaşınızın kırmızı deri iç mekana sahip eski Jaguar E-type’ına binebilirsiniz.

2 Mart Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, Kova burcundaki Mars, dinlenme ve iyileşme evinizde Satürn ile kavuşuyor. Bu düşük enerjili bir gün. Mümkünse bütün gün pijamalarınızla kalın. Kendinize bir fincan çay yapın, dışarıdaki yağmuru dinleyin ve sonunu daha çok sevip sevmediğinizi görmek için Game of Thrones serisinin tamamını yeniden izleyin. Bu, öz bakımı çok ciddiye almak için iyi bir gün.


Balık Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, bu gezegendeki ve dış alemlerdeki tüm fantastik varlıklar için özel bir hafta! Parlama ve güçlü enerjinin bazı büyük enerji portallarını açmasına izin verme zamanınız. 2 Mart yeni ayının altında sevdiklerinize çiçekler, aşk mektupları veya tatlı mesajlar gönderebilirsiniz. En çok değer verdiğiniz insanlara sevgi mesajı göndermek için güzel bir zaman. Yoğun Balık pusundan dolayı perdeler son derece incedir, bu nedenle ilişkilerinizin güçlü kalmasını sağlamak için günlük meditasyon pratiğinize biraz sihir uygulayabilirsiniz.

Belki de evrene bir niyet mektubu yazmak, şu anda arzu ettiğiniz ilişki hedeflerini ortaya koymanıza izin verecektir. Bu, mevcut bağları güçlendirmekten ve sizi ortaklarınız hakkında daha derin bir anlayışa götürmekten başka bir işe yaramaz. Kendinizi biraz gergin hissediyorsanız, belki de bu hafta ilişkilerinizi renklendirmek için biraz rol oynamanın zamanı gelmiştir. Fantezi, çekicilik ve gizem, duruma biraz heyecan katacak ve birlikte olduğunuz veya aşık olduğunuz kişiyi daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Işıklar, kamera ve aksiyon!


Balık Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Tüm hafta boyunca, profesyonel çabalarınızda kendinize daha fazla güven duyacaksınız, Balık!

28 Şubat Pazartesi gününden itibaren, Oğlak burcundaki hem Mars hem de Venüs, Boğa burcundaki geri giden kuzey ay düğümü ile üçgen açı yapacak – özlemleriniz veya ağ oluşturma hakkında konuşmak için mükemmel. Ağ kurmak için motive olacaksınız, bu nedenle kariyer yolunuz için hedefleriniz veya hayalleriniz hakkında açıkça konuşmak için bu geçişi kullanın. Ne söylenirse söylensin ve bağlantı kurduğun kişi profesyonel geleceğinle uyumlu hale gelebilir! Birkaç gün sonra, yeni ay burcunuzda parlayacak ve kariyer yolunuzda istediğiniz her şeyi olma potansiyelinizi artıracak. Yeni aylar, altı aylık yeni bir büyüme döngüsünü temsil eder. Böylece, en iyi benliğinizi, başkalarının sizi kariyerinizde nasıl algılayacağını ve hatta iş yerinizde nasıl görünmek istediğinizi görselleştirmek için bu ay tutulmasını kullanabilirsiniz. Şanslısın, 2 Mart Çarşamba günü Balık’ta güneş Uranüs Boğa’da. Haftanın sonunda güneş, Jüpiter Balık burcunda kavuşuyor, bu da parlamanız için size büyük umut verecek!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.