Balık Haftalık Burç Yorumları (21 Şubat – 27 Şubat Haftası)

Balık burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası neler bekliyor? Balık burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 21 Şubat – 27 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 21 Şubat – 27 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir arkadaşınızla heyecan verici fırsatlar var. Balık, bir kasırga romantizmi olabilir.

Birkaç yükümlülük ve keyif alacağınız sakin bir enerji ile haftaya kolay, havadar bir başlangıç ​​yapın. Ay, 22 Şubat Salı günü Boğa burcunda Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geliyor. Şimdi biraz derin düşünmek için zaman var. Balık, bir yorgan yapabilirsin ya da el aletleriyle biraz ağaç işleri yapabilirsin. Hava güzelse, köpekle uzun bir yürüyüşe çıkabilir, insanların şöminelerinden çıkan dumanı koklayabilir ve ayaklarınızın altında buz kristallerinin çatladığını duyabilirsiniz.

23 Şubat Çarşamba günü haftanın ortasına doğru, topluluk bağlantıları evinizdeki Oğlak burcundaki Mars, kendi Balık burcunuzdaki Neptün ile 60’lık açı yapıyor. Bir yardım gezisi için veya karbon ayak izinizi azaltma hakkında bilgi edinmek için bir grup arkadaşınızla bir araya gelebilirsiniz. Bandosu olan arkadaşlarınızı desteklemek, seyirciler arasında oturup yüksek sesle tezahürat yapmak için güzel bir gün. Bugün bir arkadaş için oradasın.


Balık Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri, yolunuza çıkan hemen hemen her kararla ilgili olarak kendinizi ikilemde bulduğunuzda, kafa karışıklığı hüküm sürebilir. Geriye çekilip diğer insanların yol göstermesine izin vermek için harika bir zaman. Romantizm Çarşamba günü merkez sahneye çıkacak ve Cuma gününe kadar kendinizi hayattan daha büyük hissetmenizi sağlayacak. Mevcut tatlımla yeni bir aşk veya yeni bir yakınlık seviyesi olabilir. Hafta sonu boyunca herhangi bir şeye odaklanmanız inanılmaz derecede zor olacak, bu yüzden mümkünse işten uzak durun.


Balık Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İki hafta sonra Balık burcunda çok güçlü bir yeni ay olacak ve şimdi hayatınıza çekmek istediğiniz şeyi gerçekten görselleştirmeye başlamanın zamanı geldi. Jüpiter burcunuzdayken, sınır gökyüzü. Yaratıcılığınız yirmi üçüncü, yirmi dördüncü ve yirmi altıncı sırada tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Kendinizi tam olarak ifade edebileceğiniz yeterli miktarda aktivite planlayın. Günlük tutmak veya listeler yapmak, neyi tezahür ettirmek istediğinizden henüz emin olmasanız bile kendi büyünüzü yapmanın harika bir yoludur.

Bu süre zarfında insanların, özellikle de zaten alınmış olabileceklerin, size romantik olarak daha fazla çekildiğini fark edebilirsiniz. Tabu sayılan şeyler de sizin için daha heyecan verici olabilir. Partnerinizle yeni ve heyecan verici bir şey deneyin veya yeni bir flört uygulamasını deneyin. Bu çok eğlenceli olabilir, bu yüzden kendinizi savunmasız bırakın. 21’inde ve 26’sında psişik duyularınız güçlenecek, bu yüzden etrafınızı empatik yöntemlerinizden yararlanmayacak insanlarla kuşatın. İşinizde ilerlemenize yardımcı olması için sezginizi kullanın veya sahip olabileceğiniz yeni fikirleri önerin. Vücudunuza güvenin ve sizi nereye yönlendirdiğini dinleyin.


Balık Burcu 21 Şubat – 27 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hafta boyunca, kariyer yolunuzda yükselmenize yardımcı olabilecek doğru bağlantılarla uyum içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz, Balık.

23 Şubat Çarşamba günü Yay burcundaki son dördün altında sizi kariyer yolunuzda geri tutan tüm kısıtlamalardan kurtulmanın zamanı gelmiş olabilir. Aynı gün Oğlak burcundaki Mars da Neptün’ü burcunuzda sekstil yapmak isteyebileceğinizi belirtir. hayallerinizle veya networking ile harekete geçmek için. Ancak herhangi bir hamle yapmadan önce, oyun planınızın nasıl gidebileceğini ve nasıl karşılaşmak isteyeceğinizi düşünün. Planlarınız konusunda inanılmaz derecede iyimser olabilirsiniz, ancak Neptün karışıma bir karışıklık katmanı ekleyebileceğinden gerçekçi olmalısınız. Neyse ki, Oğlak burcundaki Venüs ertesi gün Neptün’e altmış açı yapacak ve bu da ağ kurarken veya hayallerinizi ararken doğru sunuma sahip olabileceğinizi gösterir. İkinci altmışlık, özellikle belirli bir ışıkta potansiyel bir bağlantı tarafından algılanmak istiyorsanız, belirli bir şekilde karşılaşmak için mükemmel olabilir. Bu nedenle, kendinizi yeni gruplarla tanıştırmak için harika bir geçiş olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.