Balık Haftalık Burç Yorumları (14 Şubat – 20 Şubat Haftası)

Balık burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası neler bekliyor? Balık burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 14 Şubat – 20 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir ilişki için takip edilebilirsiniz. Balık, biri seni daha iyi tanımakla ilgileniyor.

Hafta 14 Şubat Pazartesi günü dostluk evinizde Plüton Oğlak burcunda, iletişim evinizde Boğa burcunda Kuzey Düğüm ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bu, 2016’dan beri meydana gelmeyen nadir bir durum. Bir arkadaş ölümsüz aşkını itiraf edebilir. Ve sen de aynı şeyi hissedebilirsin. Bu, ikinizin de hayatında büyük değişiklikler anlamına gelebilir. Şimdi, daha özgün bir şekilde yaşıyor, gerçek duyguları ifade ediyorsunuz ve bu sizi yeni olasılıklara açıyor.

15 Şubat Salı günü, Kova burcundaki güneş, gizli yetenekler evinizde, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Gerçekten yapmak istediğin bir şeye sahip olabilirsin ama bunu bir süreliğine sır olarak sakladın. Balıklar, çizgi film çizmeye veya davul çalmayı öğrenmeye büyük ilgi duyabilirsiniz. Ve şimdi bir seçimle oturuyorsun. Gelecek yıl daha fazla zamanınız olacağını düşünerek, yapmak istediğiniz şeyi ertelemeye devam edebilirsiniz. Veya bu aktiviteyi şimdi hayatınıza dahil edebilir ve ne gibi harika şeylerin ortaya çıkabileceğini görebilirsiniz.


Balık Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşk ilişkilerinizde daha fazla netlik kazanıyorsunuz. Daha önce sizin için kafa karışıklığı yaratan her şey geçersiz kılınıyor. Artık kendiniz ve varlığınızla ilgili tüm anlamlara adım atmanıza izin verildiğinden emin olabilirsiniz. Alanı en sık paylaştığınız topluluk, hedefleriniz ve özlemlerinizle ilgili olarak kendinizi tamamen duygusal olarak ifade etmenize izin vermiyorsa, onlar sizin insanlarınız olmayabilir. Hayattaki ve aşktaki gerçek ortaklarınız, tüm hedeflerinize ulaşmanızı ve sizi desteklemek için her adımda orada olmanızı isteyecektir. Sizi desteklemenin ne demek olduğunu yeniden tanımlamak için çok zamanınız var, bu da size nasıl davranılmasını istediğinize dair referanslar için aşk dillerinizi veya aşk listenizi kontrol etmek için harika bir zaman. Bu enerji, alanı paylaşma ve bir ortakla zamanlama şeklinizi yeni bir seviyeye dönüştüren bir dönüm noktası anlamına gelebilir. Zihniyetinizin sizi, sevdiklerinizle tatmin edici ortaklıklar eksikliğine sürüklemesine izin vermeyin.


Balık Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel geleceğinizi iyimserlikle kucaklamaya devam edin, Balık.

14 Şubat Pazartesi günü Merkür Kova’ya girerken zihinsel algınızda bir değişiklik meydana gelebilir. Siz işteki planlarınızı ve süreçlerinizi düşünmek için geri çekilebileceğiniz için bilinçaltınız daha alışılmadık bir ton alır. Ancak, bir keşiş olmayın! Fikirlerinizi güvenilir, destekleyici iş arkadaşlarınızla paylaşın. Profesyonelliğinizi düşündüğünüzde, 16 Şubat Çarşamba Aslan burcundaki dolunayda günlük iş hayatınızdaki bir şey tam daire çizebilir. Kendine güvenen Luna, belki bir döngünün sona erdiğini veya bir döngünün sona erdiğini veya bir kilometre taşına ulaşılıyor. Mars, Oğlak burcundaki Venüs ile aynı gün kavuşum yaptığından, profesyonel ağınızda bu atılımı ve hatta uzun zamandır arzuladığınız bir özlemin meyvelerini verdiğini görebilirsiniz. Hatta ilerlemeniz, profesyonel topluluğunuzdaki değerli bağlantılarla çevrimiçi ve çevrimdışı olarak kutlanabilir. Ertesi gün Jüpiter Balık’ta Uranüs’ü Boğa’da altmışda tutarken, yolunuzdan emin ve gelecek için umutlu hissetmeniz devam ediyor. 18 Şubat Cuma günü güneş burcunuza girerken, mevsiminiz başladığında moralinizi yüksek tutun. Bekleyecek çok şeyiniz var!


Balık Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü yakınınızdan biri tavsiye aramaya gelecek ve siz de onlara çılgınca bir bilgelik vermeye hazır olmalısınız. Haftanın ortası büyük bir pozitif enerji dalgası getiriyor ve bir süredir sizi rahatsız eden bazı yarım kalmış işlerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri işler pek de göründüğü gibi olmayacak, ancak isterseniz yine de otomatik pilotla idare edebilirsiniz. Hafta sonu, küçük bir akşam yemeği partisi veya diğer mütevazı toplantılar için harikadır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.