Balık Burç Yorumları 18 Şubat 2022

Balık burcunun 18 Şubat 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 18 Şubat 2022 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 18 Şubat 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 18 Şubat 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 18 Şubat 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 18 Şubat 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Şubat 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinize bir mola verin. Biraz kestir. Gündüz rüyası. Herkese yardım etmek istiyorsun — bu senin doğanda var — ama bugün yavaşlayıp kendin için bir iyilik yapmaya çalışsan daha akıllı olursun.


18 Şubat 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zamana direnen kavramlara dikkat edin – kestirme yollara başvurmayın.


18 Şubat 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş bugün burcunuza giriyor, küçük Balık, size yüksek enerji seviyeleri, yaratıcılık, güven ve yukarıdaki göksel güçlerin kutsamalarını bahşeden. Kalbinizi ve bedeninizi minnetle doldurmasına izin vererek bu güneş yerleşiminin sıcaklığını hissetmek için biraz zaman ayırın. Bu öğleden sonra, gökyüzünde, aileniz ve arkadaşlarınızla karmik düzeyde bağlantı kurmanıza yardımcı olan nadir bir “uçurtma” oluşumu oluşur. Bununla birlikte, özellikle son zamanlarda kendinizi sağlıklı olmayan bir ruh eşiyle dolaşmış bulduysanız, bu titreşimler bir kasırga ilişkisinin sona erdiğini de gösterebilir. Neyse ki, ay tatlı Venüs’e geçtiğinde bu akşam işler çok daha sakin olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.