Aslan Burç Yorumları 14 Şubat 2022

Aslan burcunun 14 Şubat 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 14 Şubat 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Şubat 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Şubat 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 14 Şubat 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 14 Şubat 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tasmanız kopmak üzere ama göründüğünden daha zor. Koşmaya ve hareket etmeye devam etmek istiyorsunuz, ancak onu dizginlemenin ve yapmanız gerekeni yapmanın zamanı geldi. Bazen beyniniz çoğunlukla kapalıyken sıkıcı şeyleri aşmanız gerekir.


14 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir günlüğüne seyir direktörü oynayın ve her zamankinden daha popüler olacaksınız.


14 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah burcuna geçiyor, tatlı Aslan, auranı ve hassasiyetlerini yükseltiyor. Bu kozmik enerji patlaması üçüncü gözünüzü açacak, bu da sizi alışkın olduğunuzdan daha duygusal bırakabilir, özellikle de etrafta uçuşan tüm aşk yüklü hava ile. İster bekar, ister bir ilişki içinde olun, bu günün ne anlama geldiğine aşırı yatırım yapmamaya çalışın, sizi romantizmden ziyade neyin mutlu ettiğine odaklanın. Bu gece, ay şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük gönderirken, iyimserliğinizi, kişisel felsefelerinizi ve evrenle bağlantınızı güçlendirirken, bir sıcaklık ve memnuniyet hissetmelisiniz.


14 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini koluna takıyorsun ama hepsi çekiciliğinin bir parçası Leo. Bu, elbette, bu zamanda coşkulu ve inanılmaz derecede tutkulu olduğunuz için, özellikle bugün sabit ateşlerinizi tutuşturan ay için geçerlidir. İş arkadaşlarınız için sevgililer günü kartları mı yoksa sadece iş aşkınız mı? Ayın burcunuzun üzerinde durmasına ek olarak, hem Mars hem de Venüs, sorumlu günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda eşleşecek. Unutmayın, bu her sabah yerel kafenizde gördüğünüz barista veya genel olarak işyerindeki biri olabilir.


14 Şubat 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerinizi ve ortaklıklarınızı gözden geçirme zamanı Leo! Merkür bugün Kova’ya girerken, zihninizin yükümlülükleriniz ve meslektaşlarınızla ilgili fütürist fikirlerle yarıştığını görebilirsiniz. Mercury, iş ortaklarınıza çılgın veya müstehcen fikirler önermeniz için sizi cesaretlendirebilir. Bu Mercurial transiti sırasında devam eden bir taahhüt veya yeni bir teklif üzerinde farklı bir yaklaşımınız olabilir. Yeni, yenilikçi ortaklar aramak istiyorsanız, şimdi bağlantılarınızı kurmanın tam zamanı. Ne olursa olsun, konuşmak ve öne çıkmak için Merkür’ü Kova’da kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.