Akrep Haftalık Burç Yorumları (7 Şubat – 13 Şubat Haftası)

Akrep burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Gezegenler bu hafta bir demet düzeninde bir araya geliyor. Şimdi, Akrep, sende bir tazının ısrarı var.

Hafta 6 Şubat Pazar günü, Mars Oğlak burcunda, iletişim evinizde, Chiron ile Koç burcunda ve iş arkadaşlarınızda kare açı yaparak başlıyor. Bir ekibe liderlik ediyorsanız, birlikte çalıştığınız kişilerle nasıl daha etkili iletişim kurabileceğinizi araştırmak için harika bir zaman. Bir öğrenci olarak veya başkalarına talimat vererek beş iletişim tarzı etrafında bazı profesyonel eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün, geçmiş acıları iyileştirmek ve insanları duyulduklarını ve anlaşıldıklarını hissedebilecekleri bir yerde bir araya getirmekle ilgili. Aynı zamanda düşüncelerinizi ve duygularınızı daha verimli bir şekilde iletebilirsiniz.

8 Şubat Salı günü Mars, ilişkiler evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmak üzere ilerliyor. Akrep, biri size çıkma teklif ettiğinde oldukça şaşırabilirsiniz. Bu duygusal ipuçlarını genellikle kaçırmadığınız için ilgilendiklerini ve şaşırdıklarını bilmediğiniz için şok olabilirsiniz. Ancak bu, şimdiye kadar çıktığınız herhangi birinden çok farklı biri olabilir veya daha önce başka birine bağlı olduğunu düşünmüş olabilirsiniz (ve hala olabilirler, bu yüzden dikkatli olun).


Akrep Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Uranüs ve Mars’ın 8 Şubat’ta birleşmesi sizi daha konuşkan ve değişime açık hale getirecek. Suçta yeni bir ortak arayışında olun veya mevcut partnerinizle daha çok eğlenin. Sadece yaramazlık yapmadığınızdan emin olun, çünkü dikkatli olmazsanız bu iki gezegen ortalığı karıştırabilir. Merkür ve Plüton on birincide hizalandığında bile uygunsuz eylemleri ortaya çıkarabilirler. Bu geçişler bize yeteneklerimiz doğrultusunda etik ve dürüst davranmamızı hatırlatacak. Bu, önemsediğiniz kişilere gerçeği söylemek anlamına gelir – onlara zarar vereceğini düşünseniz bile. Sağlıklı bir ilişkiye sahip olmak için duygularınız konusunda dürüst olmak çok önemlidir. Özellikle bir ilişkinin yürümesi için iki kişi gerektiğinden, meseleleri geride bırakmak yardımcı olmayacaktır. Ne kadar açık olursanız, durum o kadar iyi olacak ve kendinizle ve değer verdiğiniz kişilerle barış içinde olmanızı sağlayacaktır. O zaman enerji ruhlarımızı yükseltebilir ve heyecan, kahkaha ve macera ile duvarlardan sıçramamıza izin verebilir!


Akrep Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Devrimci fikirler ve Mercurial yeteneklerinizde otoriteyi bulmak bu hafta işteki odak noktanız olacak, Akrep.

8 Şubat Salı günü Boğa burcundaki ilk dördün altında profesyonel taahhütlerinizi gözden geçirmenin zamanı geldi. Stable Luna, sizi paraprofesyonel yükümlülüklerinizin ve ilişkilerinizin pratikliğini düşünmeye teşvik ediyor. Ancak aynı gün Oğlak burcundaki Mars Uranüs ile Boğa burcunda üçgen açı yaptığında taahhütlerinizde bazı gerekli değişiklikler olabilir. Uranüs, Mars’ı profesyonel taahhütleriniz tarafından kontrol altına alınmış veya kutulanmış hissetmeye meydan okumaya ikna edebilir. Bunun yerine, ilişkilerinizde ve yükümlülüklerinizde kendinizi özgür hissetmek için yeni protokoller başlatabilirsiniz! Profesyonel özgürlüğe izin verebilecek yeni yöntemleri veya yapıları stabilize etmek için dünyevi üçgeni kullanın. Zihinsel Merkür, 11 Şubat Cuma günü Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında, canlandırılan her şey dönüştürülebilir. İletişimsel hüneriniz için dönüşüm gereklidir. Bu transit sırasında sesinizi bulabilirsiniz, bu da profesyonel alanlarınızda bir miktar gücü geri almanıza neden olabilir! Ertesi gün Oğlak burcundaki Merkür geri giden kuzey ay düğümü Boğa burcunda üçgen açı yaptığı için söylenenlerin kaderi olduğunu unutmayın. Sözleriniz değerli, bu yüzden önemli olduklarından emin olun!


Akrep Burcu 7 Şubat-13 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, geçen hafta sonu kadar iyi olacak ve tüm doğru insanlardan ciddi bir saygı bekleyebilirsin. Büyük fikirleriniz hayatınızı yaşamaya karar verme şeklinizi etkilemeye başladığından önümüzdeki birkaç gün oldukça yoğun geçecek. Bu hafta sonu karşınıza çıkan büyük bir ayartmaya karşı koymanız gerekebilir, ancak efsanevi öz kontrolünüz sayesinde bu zor olmayacak. Pazar günü büyük bir şey olacak ve bu anne babanızı veya diğer aile üyelerini içerebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.