Akrep Haftalık Burç Yorumları (28 Şubat – 6 Mart Haftası)

Akrep burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Şubat – 6 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Şubat – 6 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İyi bir Samiriyeli olun ve bu hafta bir arkadaşınız için büyük bir iyilik yapın. İsteğe bağlı olması da gerekmez. Yapılması gereken bir şey görürseniz, adım atın ve sorulmadan onunla ilgilenin ve ekstra karmik kredi kazanın. Perşembe ve Cuma günleri her şeyi normalden daha net bir şekilde göreceksiniz ve uzaktaki o tatlı kızda gerçekte neler olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir. Hafta sonu sizin için güçlü bir zaman olacak ve eski bagajınızı atıp yeni bir insan olarak ortaya çıkmanız söz konusu olabilir.


Akrep Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Ateşte çok fazla ütün var. Aslında, bu hafta bir şenlik ateşi. Hafta 28 Şubat Pazartesi günü, iletişim evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ve Mars ile ilişkiler evinizde Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün aşk sözleri birinin dudaklarından kulaklarınıza kadar gidebilir. Akrep, sevgilinizden veya yakın zamanda tanıştığınız o ilginç yabancıdan telefonunuza bir mesaj gelebilir. Hayranlık duyuyorsunuz, hatta hayal kuruyorsunuz ve harika bir romantizm başlayabilir.

1 Mart Salı günü, yaratıcılık evinizdeki güneş, ortaklıklar evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Akrep, bir grupta çalmak veya sanat dersleri almak için biriyle bir araya geliyor olabilirsiniz. Siz ve arkadaşınız, düşünce balonlarında komik şeyler söyleyen sevimli hayvanlarla basılmış gömlekler satmak için bir T-shirt işine başlayabilirsiniz. Sanatsal olmak için güzel bir gün.

Haftanın ortasına doğru, 2 Mart Çarşamba günü, Kova burcundaki Merkür, evinizde ve ailenizde Satürn ile kavuşuyor. Otorite olduklarını hisseden biri, planlarınız hakkında tam olarak ne düşündüklerini size söyler. Bu bir ebeveyn, büyükanne ve büyükbaba veya açık sözlü teyze olabilir. Politikanız, nesliniz ve şu anda sahip olduğunuz saç renginiz hakkında fikirlerini söyleyebilirler. Huzuru korumak istiyorsan, bir arkadaşının evinde uyumak isteyebilirsin.


Akrep Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni ay boyunca havada romantizm olacak. Gece yarısı yağını yakan bir gece kuşuysanız, bu özel biriyle rahatlamak veya kendinize biraz ekstra TLC vermek için mükemmel bir zaman. Leydi Luna ile iyimser Jüpiter arasındaki yararlı bir açı, partiye daha hafif enerji getirecek ve hepimizi şefkat gösterme ve birbirimizi kutlama havasına sokacaktır. Psişik yetenekleriniz de şu anda yanıyor olacak, bu da sarkaç veya tarot kartlarınızı patlatmak için ideal bir zaman. İdeal titreşimlerden daha azına sahip biriyle karşılaşırsanız, sadece temizleyici nefesler almayı unutmayın.

Hatta bu duyguyu kişilerarası ilişkilerinize dahil edebilir ve iki kişilik şehvetli bir banyo planlayabilirsiniz. Enerji sizi yalnızca önemli olanınız veya aşık olduğunuz kişiyle daha da yakınlaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda titreşimi temizlemenize ve ikiniz arasında var olan enerjiyi arındırmanıza da yardımcı olacaktır. İyi haber şu ki, ay enerjisi sizi ayırmak yerine eşinizle daha yakın olmanıza yardımcı oluyor. Derinlere dalmaya ve sevginin tavşan deliğine düşmeye istekli olsaydınız, ikiniz arasında derin bir duygusal bağ olabilirdi.


Akrep Burcu 28 Şubat – 6 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Akrep, yaratıcı çabalarınız ve profesyonel taahhütleriniz söz konusu olduğunda bu hafta sesinizi bulabilirsiniz!

28 Şubat Pazartesi günü, Oğlak burcundaki hem Venüs hem de Mars, Boğa burcunda geri giden kuzey ay düğümünü üçgen açı yapacak ve taahhütleriniz hakkında kader konuşmalarını empoze edecek. Venüs ve Mars, profesyonel taahhütlerinizin kaderini istikrarlı bir şekilde yönlendirebilecek, konuşma yetkisine sahip olmanıza izin verecektir. Dengeli herhangi bir sorunu çözmek veya önemli değişiklikler yapmak harika bir geçiş olabilir. Hafta devam ederken, Balık burcundaki yeni ay hayatınıza biraz sihir getirecek! Yeni aylar, yaşamınıza biraz yaratıcılık davet edebilecek altı aylık yeni bir bölümü veya döngüyü temsil eder. Projeler üzerinde çalışırken daha fazla ilham alabilirsiniz, bu nedenle sanatsal veya yaratıcı bir bükülmeye yol açabilir. Ay, duygusal olarak tatmin edici hissettiren ve hatta özgecil olabilen profesyonel bir tutku bile önerebilir. 2 Mart Çarşamba günü Balık burcunda güneş Uranüs Boğa burcunda altmışlık açı yaptığından, yeni ay hedeflerinizin profesyonellik dışı taahhütlerinizin gidişatını değiştirebileceğini görebilirsiniz. Kariyer yolunuzda daha tatmin edici yaratıcı çabalara öncelik vermeye başlarsanız, değer algınız değişebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.