Akrep Haftalık Burç Yorumları (14 Şubat – 20 Şubat Haftası)

Akrep burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 14 Şubat – 20 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 14 Şubat – 20 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım ilişkinin iyileşmesine neden olabilir. Akrep, başkalarının iç motivasyonlarını görüyorsunuz.

Hafta 14 Şubat Pazartesi günü, Plüton’un Oğlak burcunda, iletişim ve düşünme süreci evinizde, ilişkiler evinizde Boğa’da Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bu, 2016’dan beri meydana gelmeyen nadir bir durum. Bugün bir iletişim atılımı yaşayabilirsiniz. Partneriniz ve ihtiyaçlarını size nasıl ilettikleri hakkında önemli bir gerçeği fark edebilirsiniz. Akrep, bu aydınlanmayı dört aşk diliyle ilgili bir video izlediğin için ya da kendi ailendeki ilişki modelini tanıdığın için almış olabilirsin. Üzerinde çalıştığınız iletişim araçları ile bu bireyle daha yakın bir ilişki kurabilirsiniz.

15 Şubat Salı günü, Kova burcundaki güneş, evlerinizde, Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü ile kare açı yapıyor. Eviniz hakkında büyük bir karar vermeniz gerekiyor. Bu evde kalmak veya yeni bir yere taşınmak için ayrılmak arasında seçim yapıyor olabilirsiniz. Veya bu seçim sizinle kimin yaşadığıyla ilgili olabilir. Belki biri taşınmak veya taşınmak ister. Akrep, karar verme konusunda çok iyisin ama kendi seçimlerini açıklamadan önce diğer kişinin ne istediğini tam olarak anlamayı seviyorsun.


Akrep Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk bu hafta ayrıntılarda gizli. Hayatta ihtiyaçlarınızın neler olduğunu ne kadar netleştirirseniz, bunu ve daha fazlasını alma olasılığınız o kadar artar. Bu hafta ortaklarınıza karşı açık ve dürüst olun ve sorumluluk uğruna olgun ilişkilerin ihtiyaç duyduğu sigortanın başlangıcını yapmak için bireysel ihtiyaçları açıkça belirtin. Aşka yer kalmamış gibi hissediyorsanız, yeniden yapılanma zamanı. İhtiyacın olan aşkı ritüelleştirmelisin. Belki siz ve eşiniz haftalık bir randevu gecesi oluşturabilir veya kendinizi keşfetmeye ve kendini sevmeye daha rutin bir şekilde katılmanız için gereken zamanı ayarlayabilirsiniz. Enerji, sevginin hem evde hem de zihninizde içsel yaşamınızın modeline nasıl uyduğunu düşünmenizi sağlıyor. Kendinizi ve birbirinizi sevmenin daha dürüst yollarını getirmek için bir sistem hakkında kendinizle ve sevdiklerinizle bir anlayış geliştirin. Artık bir sevgiliyle aranızda dürüstlüğün ve bağlantıların ulaştığı yeni zirveler var ve çok ileri gidebilirsiniz. Bilgi dolu uzun vadeli bir taahhüt potansiyeli ve mevcut bir ortaklığı yeniden onaylama veya yeni bir ortaklık başlatma olasılığı vardır.


Akrep Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ne kadar ileri gittin ve ne kadar ileri gideceksin, Akrep?

14 Şubat Pazartesi günü Merkür Kova burcuna geçtiğinde bir sonraki çabanızı merak ediyor olabilirsiniz. Merkür Kova burcunda bir miktar zihinsel gerginliğe neden olabilir. Kendinizi hapsedilmiş gibi hissetmek yerine, alışılmadık olsa da yeni bir algı düşünmek için fütürist Mercurial zihnini kullanın. Merkür’e ne kadar çok eğilirseniz, farklı fikirleri veya süreçleri iş başında düşünmek o kadar kolay olabilir. Kariyer yolunuzda kaydettiğiniz ilerleme, 16 Şubat Çarşamba günü Aslan burcundaki dolunay sırasında bir şekilde zirveye ulaşabilir. Cesur Luna, altı aylık yolculuğunuzda gümüş çizgiyi bulmanız için sizi cesaretlendirerek gökyüzünde göz kamaştırıyor. Özellikle Mars aynı gün Oğlak burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığından, bu ay tutulması etrafında bir miktar başarı veya yaratıcılıkla tanınabilirsiniz. Dünyevi bağlaç, yaratıcı bir perdeyi, yazılı kelimeyi veya konuşmayı vurgulayan profesyonel bir başarıya işaret eder. Jüpiter’in Balık burcunda Uranüs’ün Boğa burcunda sekstilinde belirttiği gibi, her ne olursa olsun, yaklaşan taahhütler için heyecan uyandırabilir. Balık sezonu hafta sonunda başladığında, kariyerinizde sanatsal yolunuzu takip etmekten korkmayın.


Akrep Burcu 14 Şubat-20 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında ev durumunuzu büyük ölçüde etkileyebilecek bazı sıcak haberler bekleyin. Yeni bir aşk bağlantısı keşfettiğinizde veya halihazırda var olan birini derinleştirdiğinizde işler daha da sarsılacak. Zaten içine girene kadar göremeyebilirsin. Perşembe veya Cuma günü kendinizi şımarık hissediyorsanız, bunu kendinize saklamaya çalışın. Çatışmalar, siz farkına varmadan gerçekten kötü ruhlu hale gelebilir. Hafta sonu, kaybedilen zamanı telafi etmek için harikadır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.