Akrep Burç Yorumları 20 Şubat 2022

Akrep burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Şubat 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 20 Şubat 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne yaparsan yap – kahve, yüzüne uygulanan soğuk su kovaları – gün içinde bir sıçrama yapamıyor gibisin. Sorun yok. Vücudunuz dinleniyor ve zihniniz daha büyük meselelere hazırlanıyor.


20 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Evinizi bir şekilde yeniden dekore etmek, değişime hazır olduğunuzun bir işaretidir.


20 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah düşünmeden konuşmamaya çalış, özellikle de yakın arkadaşların ya da romantik partnerin söz konusu olduğunda. Ay Terazi’deki yolculuğunu tamamlarken, Venüs ve Mars’a sert bir açı oluşturacak ve bu da bastırmaya çalıştığınız hayal kırıklıklarını artırabilecek. Ne yazık ki, gerginlikler zirveye ulaştığında, sonunda demek istemediğiniz bir şey söyleyebilir ve daha sonra pişman olabilirsiniz. Kendinize bir iyilik yapın ve dilinizde zehir toplandığını hissediyorsanız sessizliği seçin. Sosyalleşmeye ara vermeniz gerekiyorsa, kalbinizi ve zihninizi yeniden ayarlayabilmeniz için gününüzü doğada geçirmek akıllıca olabilir.


20 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, söyleyecek çok şeyin olmasına rağmen kendine saklamayı seçiyorsun. Örneğin, ay uyum arayan Terazi ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla parıldamaya devam edecek. Yine de, süreçte geleneksel cetveliniz Mars’ı aynı anda kareye alacak. Bekar ya da alıngan, muhtemelen bir durumun gerçek gerçekleri ile kalbinize koyduklarınız arasında netlik ve/veya dengeden yoksunsunuz. Her ne kadar bugünün Jüpiter-Uranüs sekstilini göz önünde bulundurursak, kesin olan bir şey var: Konu flört ve romantizm olduğunda beklenmedik şeyler bekleyebilirsiniz.


20 Şubat 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Terazi’de dengeli ve adildir, Ay Satürn’ü Kova’da üçgen yaptığından sorumlu tutulabilecek huzurlu bir zihniyetle bilinçaltınıza vurur, Ancak burcunuz, Akrep Satürn ile kareler, konfor alanınızdan çıkmak söz konusu olduğunda gerginlik yaratabilir. . Ayrıca, Ay, Oğlak burcunda hem Mars’ı hem de Venüs’ü kareler, bu da bakış açınızı düşünceli ancak otorite ile ileterek daha fazla gerilime işaret edebilir. Şüpheye düştüğünüzde, çalışma topluluğunuzun söyleyeceklerinize açık olduğunu hissedene kadar girdilerinizi bildirmekten çekinmek isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.