Akrep Burç Yorumları 11 Şubat 2022

Akrep burcunun 11 Şubat 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 11 Şubat 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Şubat 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Şubat 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 11 Şubat 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 11 Şubat 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması, birkaç kişiye bazı gerçekleri söyleme fırsatı getiriyor. Ancak kendiniz hakkında daha fazla şey duymak istemiyorsanız bunu yapmayın. Hissetmen gerektiğini düşündüğün şey hakkında değil, gerçekten ne hissettiğin hakkında sadece kalpten konuşabilsen daha iyi olurdu. İkisi arasında büyük bir fark var ve bunun bilincinde olmak tutumunuzu iyileştirebilir.


11 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Artık her şey senin için çok güzel. Sanki başına kötü ya da trajik bir şey gelmemiş gibi. Buna alışmayın, ama onunla eğlenin. Yolculuk için başkalarını da davet edin. Siz ve hayranlarınız daha da yakınlaşıyorsunuz.


11 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Egonuzu bir oyunla besleyin – savaş ne kadar küçük olursa olsun kazanmak iyi hissettirir.


11 Şubat 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Gömüldüğünü düşündüğünüz geçmiş günlerden gelen sorunlar bugün yeniden su yüzüne çıkabilir, çünkü İkizler ayı, modern hükümdarınız Plüton ile dengesiz bir açı oluşturur. Bu titreşimler, özellikle kararlı bir ilişki içindeyseniz, özellikle de bae geçmişteki hataları yüzünüze geri atmaya karar verirse, özellikle sorunlu hale gelebilir. Neyse ki, Luna Yengeç’i beslemenin yolunu bulduğunda, enerji öğleden sonra değişecek. Bu titreşimler, yaralarınız için bir merhem görevi görerek, size ve eşinize daha önce ortaya çıkmış olabilecek sorunları çözmenize yardımcı olarak günü yüksek bir notla bitirmenizi sağlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.