Yengeç Haftalık Burç Yorumları (31 Ocak – 6 Şubat Haftası)

Yengeç burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başka biriyle inşa ediyorsunuz. Kanser, bir bağlantı kuruyorsun.

Hafta 30 Ocak Pazar günü, Güneşin Kova burcunda, kaynaklar evinizde, dostluk evinizde Boğa burcunda Uranüs ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Yengeç, bir arkadaşınla iş kurmayı düşünebilirsin. Becerilerinizi bir araya getirerek büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi bir programa koymak önemlidir. Aksi takdirde, “toplantılarınız” kahve sohbetlerine ve saatlerce birlikte kahkahalara dönüşecektir.

1 Şubat Pazartesi, Kova burcunda yeni bir ay meydana geliyor ve bu, su Kaplanı yılının başlangıcını işaret ediyor. Bu Kaplan, sıradan ev kediniz değil. İnsanların daha bölgesel, sahiplenici ve düpedüz kedicik olduğunu görebilirsiniz. Yengeç, 2022’de kavramları gerçeğe damıtmak çok önemli. İhtiyacınız olmayan ne varsa, fazlalığı kaldırın. Ve kalacak olan en değerlisidir. Bu, bu yıl size mutluluk ve refah verecektir.


Yengeç Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Doğası gereği temkinli olan bu hafta sizi konfor alanınızdan çıkmaya çağırıyor. Koruyucu zırhınızdan sıyrılın ve aşk söz konusu olduğunda korkularınızdan kurtularak dünyayı fethedin. Bu, başkalarına gerçek benliğinizin kabuğunu göstermenizi gerektirecektir. Anı yaşamayı öğrendiğinizde ve dünyanın sizin iç ve dış güzelliğinizi görmesine izin verdiğinizde, sert dış görünüşünüz cesaret ve cesaretle dolacak. Ay ışığının altında parlayacak ve gökyüzündeki en parlak yıldız olacaksın. Sadece sen hayatını değiştirebilirsin. Asi kalbini kucakla. Anla! Sizi geride tutan duygusal kısıtlamalardan ne kadar özgür olmanıza izin verirseniz, 31 Ocak Kova burcunda sevgiyi hayatınıza sokmak o kadar kolay olacaktır. Mevcut bir ilişkide zorlanıyorsanız, Şubat 4, Kova’da güneş ve Satürn arasındaki gezegensel bağlantı nedeniyle kişiyle sınır koymak için idealdir. Bazı alanlarda onlara çok sert davrandığınızı fark edebilir ve 4 Şubat’ta Mars ve Jüpiter birleştiğinde, ilişkideki şeyler söz konusu olduğunda onlara ücretsiz geçiş izni verebilirsiniz.


Yengeç Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Şubat ayı başlarken Ocak ayından itibaren geriye dönük dersleri göz önünde bulundurun, Yengeç.

Profesyonel hayallerinize ve ağınıza bağlı kalmanın değeri, 30 Ocak Pazar günü Kova burcundaki Uranüs Boğa burcundaki güneş gibi sarsılabilir. Kare, üstesinden gelmeniz gereken bir engelin olabileceğini ve istekli olduğunuz şeyi potansiyel olarak tehlikeye atacağınızı ima ediyor. yatırım yapmak, profesyonel arzunuz veya ilgili tüm taraflar için bir şeyin işe yaraması için profesyonel bir bağlantı ile anlaşmanız. 1 Şubat Salı günü Kova burcundaki yeni ay ortaya çıkarken yeni bir teklif masada bile olabilir. Luna, altı aylık yeni bir döngü ile birleşme, satış ve yatırımdan oluşan gizli sektörünüzü vuruyor. Bu nedenle, yatırım yapmak için yeni profesyonel arayışlar veya ilişkiler düşünmenin zamanı gelebilir. Biriyle iş yapabilir veya mevcut profesyonel işlerinizde önemli bir finansal değişiklik yapabilirsiniz. Her ne olursa olsun, muhtemelen sizin için biraz sıra dışı olabilecek fütüristik bir değişiklik olacak! Merkür istasyonları 3 Şubat Perşembe günü Oğlak burcuna geçtiğinde, taahhütlerinizi pratik olarak gözden geçirmek daha kolay olacaktır.


Yengeç Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Size güzel şeyler geliyor ve Pazartesi beklediğinizden biraz daha fazlasını getirmeli. Haftanın geri kalanı için basit tutun ve yanlış gitmeyeceksiniz. Perşembe akşamına kadar ev hayatınızın detaylarına odaklanmaya çalışın. Bu hafta sonu bir noktada oda arkadaşlarınızla veya komşularınızla kafa kafaya olabilirsiniz, ancak bu kıyamet gibi bir şeye yol açmamalı. Biri sizi büyük bir karar almaya zorlamadığı sürece Pazar günü güzel bir gün geçireceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.