Yengeç Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Yengeç burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mevcut benliğiniz ile gelecekteki benliğiniz arasındaki dengeyi buluyorsunuz. Kanser, doğru yöne gidiyorsun.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü, Kova burcundaki güneşin, iş ve pasif gelir kaynaklarından gelen para evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Şimdi, yatırımlarla veya yandan yapabileceğiniz kâr getiren bir işle çok ilgilenebilirsiniz. Yengeç, bugün bu enerjiyle, zenginliğin sırlarını açığa çıkarmak için ihtiyaç duyduğunuz bilgileri bulmak için ışığı en karanlık köşelere kadar tutabileceğiniz büyük bir el feneriniz var. Bu araştırma için iyi bir gün.

Aynı gün, alışkanlıklar evinizde Yay burcundaki Mars, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Mevcut arzuları yerine getirirken kötü bir alışkanlığa düşmek çok kolaydır. Kanser, gelecekteki benliğinizin bir iş üzerinde çalışmak veya yatırım araştırmak gibi hissedeceğini söyleyebilirsiniz, bu yüzden yarın yapacaksınız. Ama bu eski bir tuzak. Bugün yapabileceklerinizi yarına kadar ertelemeyin.


Yengeç Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta başında kimse size ne yapacağınızı söylemiyor, o yüzden yarım kalan işinize bakın ve size en doğru gelen şeyle devam edin. Sonunda nereye varacağınıza şaşırabilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde büyük, olumlu duyguların hayatınızı doldurmasını bekleyin. Cuma gecesi, eviniz veya romantik hayatınız hakkında büyük bir karar vermenin eşiğinde olabilirsiniz. Hafta sonu sizin ve (çok şanslı) insanlarınız için büyük, aşırı güzel bir zaman olmalı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.