Yengeç Burç Yorumları 31 Ocak 2022

Yengeç burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 31 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 31 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Alçakgönüllü Mars, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizde cızırdamaya devam ederek, ilişki sektörünüze enerji ve tutku getiriyor. Birini mi gördün, Yengeç? Ayın, seks, samimi birliktelikler ve enerji alışverişleriyle ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Kova aracılığıyla parlayacağı düşünülürse, aşk hayatınızda büyük olasılıkla zihinsel uyarım ve deneyimler için can atıyorsunuz. Yaralı şifacıya, onuncu otorite eviniz aracılığıyla Chiron’a karşı bir şifa altmışlık pozisyonunda oturan Luna, sizi kişisel yaşamınızın kontrolünü elinize almaya ve hatta gerekirse itibarınızı değiştirmeye teşvik ediyor.


31 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Onları parmak uçlarında tutmak için saçma sapan şeyler söyleyin veya giyin. Sınırları biraz zorlamak sorun değil. Bazı insanlar seni vahşi biri olarak algılıyor ve bunu düşünmelerine izin vermelisin.


31 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunun son derecelerinden geçerken iş arkadaşlarınızla ve hatta müşterilerinizle bağlantı kurmak, iş gününüzün başında ana önceliğiniz olabilir. Yengeç burcu, günün ilerleyen saatlerinde Luna Kova’ya girdiğinde profesyonel ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya istekli olabilirsiniz. Bununla birlikte, Kova’da yeni basılan ay, Boğa’daki Uranüs’ü karelerken değer ve sadakat soruları ortaya çıkabilir. İşi bir sonraki seviyeye taşımak isteyebilirsiniz, ancak beklemeniz daha iyi olabilir. Potansiyel tekliflerinizde gezinmek için sezginizi kullanın.


31 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi büyük, kötü dünyadan uzaklaşırken ve eve yakın dururken bulacaksınız.


31 Ocak 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova ayı ve kaotik Uranüs arasındaki sert kare nedeniyle bu sabah sınırlarınıza saygı duymayan insanlarla sorun yaşayabilirsiniz, küçük Yengeç. Bununla birlikte, meslektaşlarınız ve arkadaşlarınızla net çizgiler çizip çizmediğinizi kendinize sormak isteyebilirsiniz, çünkü bu insanlar sinirlerine vurduklarında farkında olmayabilirler. Neyse ki, bu titreşimler bütün gün sürmeyecek ve bu geceki yeni ay, mahremiyet konusunda niyetler belirlemenize yardımcı olabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve “hayır” deme, mesajları görmezden gelme ve gelecekte ortaya çıkacak herhangi bir müdahaleci konuşmanın üstesinden gelmenize yardımcı olmak için bu gece sınırlar belirleme sanatını uygulayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.