Yengeç Burç Yorumları 29 Ocak 2022

Yengeç burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 29 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En son dakikada bir şey hatırlıyorsunuz ve bu sizi doğru yönde ilerletmenize yardımcı oluyor. Karmaşık bir not veya hatırlatıcı sistemine gerek yoktur. Beyniniz neye ihtiyacınız olduğuna dikkat etmeli!


29 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sevdiklerinizle devam eden bir alma ve verme var. Bu iş kendi kendine düzelecek.


29 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk gezegeni Venüs, retro yolculuğuna bugün son vererek aşk ve romantizmin yolunu kozmik olarak temizliyor. Son zamanlarda ilişki veya finansal sorunlar yaşıyorsanız, enerjinin ileriye doğru daha kolay akmasını bekleyebilirsiniz. Şu anda bir ortaklık içindeyseniz, Luna ve Venüs'ün devrim niteliğindeki Uranüs'le tatlı bir yanını paylaştığı bu akşam işleri karıştırmanın yollarını arayın. Bu sadece eski bağlantıların şu anda ihtiyacı olan ilaç, bu yüzden devam edin ve sevgilinizi şehirde bir gece geçirerek şaşırtın. Şu anda bekarsanız, bu titreşimler kendinizi dışarı atmak için mükemmeldir, bu da şans eseri karşılaşmalara ve yeni romantizme yol açabilir.


29 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınızda bazı şeyler değişmek üzere ve bunu şimdiden hissedebilirsiniz, Yengeç. Örneğin, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinen enerjilerin stelyumuna ek olarak, uyum arayan Venüs, oldukça ilginç bir yolculuktan sonra nihayet doğrudan Oğlak burcunda duracak. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde bire bir bağlantılarınız hakkında neler keşfettiniz? Merkür, ilişki sektörünüz aracılığıyla Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yapacağından, bu zamanda önemli konuşmalar gerçekleşebilir. Sözlerine dikkat et, çünkü şu anda daha fazla ağırlık taşıyorlar. Ve romantik bir tekliften şüpheleniyorsanız, içgüdülerinizi takip edin.


29 Ocak 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçen ay boyunca, Oğlak burcundaki Venüs retrosu, taahhütler sektörünüzde tekneyi sallayabilirdi! Yengeç, yasal anlaşmalarınızdan, yükümlülüklerinizden ve profesyonel olmayan ilişkilerinizden emin olmayabilirsiniz. Taahhütlerinizi takip eden ve iş hayatınızı etkileyebilecek sorunlar olabilir. Meslektaşlarınız hakkında da daha fazla şey öğrenebilirdiniz. Şimdi Venüs doğrudan olduğuna göre, ne tür taahhütlerin eğlenmeye değer olduğu konusunda daha iyi bir fikriniz olacak. Retrograd, standartlarınızı ve pozisyonunuzu zorlayabilirdi, bu da ilerlerken aklınızda bulundurmanız gereken bir şey.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.