Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Şubat 2022

Yengeç burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın duygusal yöneticiniz olmasıyla, 1 Şubat’ta Kova’daki devrim niteliğindeki yeni aydan güzel bir destek alırsınız. Bu ay, sevmenin ve sevilmenin yeni yollarını keşfederken gelecek için umutla doludur. İşler tam olarak normal değil, Yengeç, ama şimdi tuhaflığı umursamıyorsun.

Üçüncüsü, zihinsel olarak çevik Merkür doğrudan Oğlak burcuna geçtiğinde, düşüncelerinizi toplama şansınız olacak; bu, mevcut veya potansiyel bir sevgilinin size ne söylediği konusunda kafanız karıştıysa, gerçek bir rahatlamadır. Neyse ki, bu, her şeyin mantıklı olması için bir şans.

16 Şubat’ta karizmatik Aslan burcunda bir dolunay geliyor ve yolunuza çok fazla dikkat çekiyor. Artık son derece baştan çıkarıcı bir auranız var, bu yüzden önemli bir romantik ilgi gördüğünüzde şaşırmayın. Bir tarihte yapmayı en sevdiğiniz şey, masa oyunları oynamak veya karaoke söylemek.

Güneş, on sekizinde daha hassas su burcu Balık için mantıklı Kova’dan ayrıldığında başlayan duygusal bir yolculuğa hazır olun. Önümüzdeki ay, sizi en yüksek romantik zirvelere taşıyabilecek veya sizi en düşük romantik düşüşlerinize indirebilecek aşk adına her şeyi feda etmeye hazırsınız.


Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Şubat ayı, Juno Kova’ya ilk girdiğinde derinden samimi bir notla başlar ve bu da onu ayın en iyi randevu gecesi yapar. Bu, randevunuzla bağ kurmak, bir cazibeyi çok hızlı bir şekilde ciddi bir ilişkiye dönüştürmek için ideal bir zamandır. Ancak, derin bağlılığınızın sezgilerinizi kör etmesine izin vermeyin, Yengeç.

Neyse ki, aşk hayatınız, 3 Şubat’ta Merkür doğrudan hareket ettiğinde tekrar sorunsuz hareket etmeye başlar. Aşık olmak kolaydır çünkü ilişkiler doğal olarak gerçekleşebilir. Sevgililer Günü, Merkür Kova’ya girdiğinde samimi bir akşam yaratır. Nasıl hissettiğinizi iletmek, bağınızı derinleştirmekten birlikte yaşamaya kadar ilişkinizi değiştirebilir.

Yoğun bir Sevgililer Günü’nden sonra, on altısında Aslan’da dolunay sırasında süslü bir randevu gecesinin tadını çıkarın. Giyin ve değişiklik olsun diye birinin seninle ilgilenmesine izin ver. Sevgilini şımart ve karşılığında şımart.

Bununla birlikte, 18 Şubat’ta güneş Balık burcuna girdiğinde hala aşkı arıyorsanız, sizi yurtdışına götürse bile önümüzdeki dört hafta boyunca flört havuzunuzu genişletmeyi deneyin. Seyahat ederken, okulda veya hatta biraz uzun mesafeli bir yerde olası randevuları arayın. Her zamanki “tipinizin” dışında biriyle çıkmaktan korkmayın.


Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Takım çalışması

Yengeç burcu, Şubat ayı yaklaşırken bağlantıya, kaynakları bir araya getirmeye ve ekip çalışmasına güçlü bir vurgu var. Kova burcundaki güneş ve ilişki sektörünüze yapılan vurgu sizi bağlantı kurmaya, ağ kurmaya ve işbirliği yapmaya teşvik eder.

Güneş, finans ve iş sektörünüzde, mevcut gidişata ve meseleleri iyileştirmek için yapmanız gerekenlere daha fazla ışık tutabilir.

3 Şubat’ta Merkür’ü düşünmek, çabalarınız için büyük bir yardım olacak. Geciktiyseniz ve planları beklemeye almak zorunda kaldıysanız, işler yavaş yavaş düzelmelidir.

Aşk ve romantizm de başroldedir ve özellikle konfor bölgenizden çıkarsanız, bu özel kişiyle olası olmayan durumlarda tanışabilirsiniz. Aslında, önemli unsurlar sizi ve bir başkasını daha da yakınlaştırdığı ve uzun vadeli bir bağdaki tutkuyu yeniden alevlendirdiği için muhteşem bir Sevgililer Günü ve ayının tadını çıkarabilirsiniz.

Ayın on altısında sakin olun, çünkü Aslan burcundaki dolunay sizi kontrolden çıkan bir harcama çılgınlığına sürükleyebilir. Alışveriş yapmak zorundaysanız, kendinize bir harcama limiti belirleyin ve buna bağlı kalın. Bunu yapmak gereksiz satın alımları önleyebilir.

17 Şubat’ta Jüpiter ve Uranüs arasında çok canlandırıcı bir açı, sizi olumlu gelişmelerin önünü açan heyecan verici bir plana dahil olmaya istekli bulabilir.

Güneşin on sekizincide Balık burcuna geçişi, uzak ufuklardaki sektörünüzü aydınlatıyor. Fikirleri ve yerleri keşfetmeye ve fırsatları yakalamaya teşvik eder. Ve bir süredir bu bölgede bulunan iyimser Jüpiter ile yeni maceralara atılabilirsiniz.

Bununla birlikte, sırasıyla 23 Şubat ve 24 Şubat’ta alıngan Mars ve baştan çıkarıcı Venüs Neptün’e doğru açı yaptığında, ulaşılmaz olsa bile kendinizi bir şeyi veya birini özlerken bulabilirsiniz.


Yengeç Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Patronunuz size hak ettiğiniz takdiri vermiyorsa, bu ay biraz daha canınızı yakacak. Tüm sıkı çalışmanız için gerektiği gibi kabul edilmiş olsanız bile, Yengeç, Mart ayının sonuna doğru bir şeylerin eksik olduğunu hissedebilirsiniz.

Venüs ve Mars 16 Şubat’ta birleştiğinde, daha fazla dikkat çekme arzusu getirebilir ve sizin için bu genellikle iş yerinde anlamına gelir. Farklı çalışma tarzları, o gün normalden daha büyük engeller gibi görünebilir. Genelde hissettiğiniz kadar güvende hissetmiyorsanız, bu çok kolay bir şekilde gerginliğe neden olabilir.

Bu, başkalarından bir anlayış duygusu getirebilecek dengeleyici bir geçiştir. Ayrıca meslektaşlarınızın normalden daha sabırlı olduğunu ve ortaya çıkan herhangi bir sorunla gerçekten başa çıkmak için duygusal güce sahip olduğunu görebilirsiniz.

İçgüdüler de bu dönemde güçlüdür, bu nedenle biraz daha olumlu pekiştirmeye ihtiyacınız olduğu gerçeğini iletmeniz gerekiyorsa, ihtiyaçlarınızı nasıl açıkça ifade edeceğinizi bileceksiniz. Alanınızdaki bir akıl hocası veya yaşlıdan da yapıcı eleştiri almak için harika bir gün. Kişisel gelişimin bazı faydaları olabilir, ancak bu etki esas olarak profesyoneldir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.