Yay Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Yay burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yay burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yay burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz finansal ilerleme kaydettiniz. Yay, kendini refah yoluna koyuyorsun.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin iletişim evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün Yay, yakın tarihli bir iletişim, bazı yayınlanmış yazılar veya verdiğiniz bir konferans için bazı övgüler alabilirsiniz. Bu yazmaya veya öğretmeye devam etmek için oldukça zorunlu hissedebilirsiniz. Bu işte iyi olduğun için insanlar sana iltifat ediyor. Eğilmenin zamanı geldi.

Aynı gün, güven evinizdeki Yay burcundaki Mars, rutin evinizde Boğa’daki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Bazen sadece kendi yoluna girersin. Belki özgüven eksikliğindendir ya da kendine güvenin var ama hedefine doğru ilerlemek için nasıl adım atacağını bilmiyorsun. Kendinize güzel sorular sorarak süper beyninizi harekete geçirmenin zamanı geldi. “Bir sonraki adım ne?” ile başlamak isteyebilirsiniz. Ve bir cevap olarak “Bilmiyorum” almayın.


Yay Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında yapacak çok şeyiniz var, o kadar ki son zamanlarda birikmekte olan temel sorumlulukları gözden kaçırabilirsiniz. Bunu yapmak aslında sizin yararınıza olabilir (ama gerçekten kirayı ödemeniz gerekir!), çünkü ihtiyacınız olursa size bir çıkış sağlar. Haftanın ilerleyen saatlerinde bir şeyi daha derinden keşfetmek isteyeceksiniz, muhtemelen bir aşk bağı. Bu hafta sonu kendinizi harika hissedeceksiniz ve hayalini kurduğunuz duygusal riski tamamen almalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.