Yay Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak – 23 Ocak Haftası)

Yay burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yay burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yay burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bolluğa giden yolu bulabilirsiniz. Yay, eğilme zamanı.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin finans evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Başarının formülünü biliyorsunuz: daha çok kazan, daha az harca – ve bolluk olur. Bugün kendinizi zenginliğe giden yola koyun. Satın aldığınız önemsiz ürünleri günlük olarak takip edin. Yay, bu bir öğle yemeğini paketlemek veya yemek artıklarını yemek anlamına gelebilir. Belki de kabloyu Tubi’deki ücretsiz yayınlar için değiştiriyorsunuz – daha önce gördüğünüz şovların tekrarları olsalar bile. Bugün kararlılığınızı yayınlıyorsunuz.

17 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcunda geri giden Venüs, öz-değer evinizde, kendi kendine konuşma evinizde Kova’daki Satürn’e yarı-sekstil yapar. Bir şeyin güveninizi ve enerjinizi tüketiyor olması olasıdır. Yay, içsel bir düzenleme yap. Bu, uzun zaman önce yapılan bir hata için kendinizi affetmek veya kininizi bırakmak anlamına gelebilir. Bu şeyler önemli miktarda zamanınızı ve enerjinizi alır, ancak değiştirilebilir. Bugün kendinize karşı nazik olmaya karar verin ve başkalarından sevgi ve nezaketi hak ettiğinizi kabul edin. Bu, bu nitelikleri gösterecek insanları çekmenize yardımcı olacaktır.


Yay Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yaratıcı enerjiniz Pazartesi ve Salı günleri çatırdıyor ve kendinizi ifade etmek için ne yaparsanız yapın, güzel sanatlar veya müzikler yapabilmelisiniz ya da biraz yazı yazmalısınız. Öyle hissetmeseniz de, haftanın ortası, ufkunuzu genişletmek ve hayatınıza entegre edecek yeni fikirler (veya insanlar) bulmak için harika bir zamandır. Hafta sonu harika olmalı, iyi zamanlarla ve eğlenceli insanlarla dolu olmalı, bu yüzden bir veya iki toplantıya çıkın. Pazar, evde küçük ayrıntılarla ilgilenmek için iyi bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.