Yay Haftalık Burç Yorumları (10 Ocak – 16 Ocak Haftası)

Yay burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Yay burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Yay burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yol yer yer kayalık. Ancak Yay, yüksek puanlar düşük puanlardan daha ağır basacaktır.

9 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda, para evinizde, ulaşım evinizde Yay burcunda Mars’a yarı altmışlık yapmasıyla hafta başlıyor. Yeni bir araç satın alıyor olabilirsiniz. Yay, test sürüşü yapıyor ve farklı seçenekleri değerlendiriyor olabilirsiniz. Ya da belki arabanızı tamir ettiriyorsunuz. Ne yazık ki, bu rahatsız edici bir durum ve bu enerjiyle uzun vadeli taahhütlerde bulunmak akıllıca değil. Araba tamiri: evet. Yeni bir araba satın almak: hayır.

10 Ocak Pazartesi günü güneş, eviniz ve ocağınız olan Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Bugün ev gibisi yok. Bugün, baba-uzun bacaklarını temizlemek için çiçek kokularını etkisiz hale getirebilir, yerleri süpürebilir ve köşeleri tozlayabilirsiniz. Eve, seni dışarıdaki fırtınalardan koruduğu için ne kadar minnettar olduğunu söylemek güzel.


Yay Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneşinizle aynı hizada olan Mars, 11 Ocak’ta Neptün ile kare açı yaptığında muhtemelen rüya gibi bir ruh hali içinde olacaksınız. gönül meselelerine geliyor. Bu yön temalı rüyalar sizin için bir içgörü yönüne sahip olacak, bu yüzden dikkatli olun. Uyandığınızda, hatırlayabildiğiniz tüm ayrıntıları yazın, böylece önemli olan her şeyi unutabilirsiniz. Bu yön aynı zamanda sabah boyunca bizi sezgilere ve psişik yorumlara açar, bu nedenle olası bir metafor olarak öne çıkan her şeye dikkat edin ve oturup size ne söylediğini düşünmek için biraz zaman ayırın. İçgörüleriniz size kötü haberler getiriyorsa, bu durum sizi daha hassas ve huysuz yapabileceğinden, bu durum ortaya çıktığında kendinizi kaybetmemeye çalışın. Bu aynı zamanda kendiliğinden olma dürtüsüyle de gelebilir – bu dürtüleri kontrol etmeye çalışın.


Yay Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftanın transitlerinde gezinirken “Sakin ol ve devam et” sloganınız olmalı, Yay.

9 Ocak Pazar günü, Koç burcundaki ilk dördün, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzde parıldadığında, hafta alevler içinde başlar. Profesyonel tutkularınıza, stilinize ve markanıza odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir! İlerleyen günlerde Neptün güneşe altmış açı yapacak ve Mars ile kare açı yapacak. Altmışlık, hayal gücünüz, yaratıcılığınız ve yeteneklerinizden para kazanmanın yeni yollarını hayal etmek için mükemmel olsa da, kare planlarınızı olumsuz etkileyebilir. Neptün, çabalarınızı geciktirdiği ve hatta nasıl hissettiğinizi karıştırdığı için harekete geçmekte veya profesyonel kendini ifade etmekten gerçekten zevk almakta sorun yaşayabilirsiniz. Hafta devam ederken, Merkür 12 Ocak Çarşamba ile 15 Ocak Cumartesi arasında geri giden Uranüs ile açı yapacak. 2022 retrosu başlıyor, son derece detay odaklı olmalısınız, böylece iş yerinde gri alanlarınız veya yanlış iletişiminiz olmaz. Meydan sırasında işyeri sohbetlerine açık bir itirazla yaklaşmaya çalışın.


Yay Burcu 10 Ocak-16 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bir şeyleri halletmek için ihtiyacın olan tüm zamanın var ve yapman gereken de tam olarak bu. Düşündüğünden daha zor olabilir, ama sen onu alt edecek duygusal dayanıklılığa sahipsin. Çarşamba gününden itibaren hayat çok daha iyi hale geliyor ve şehirdeki en sevimli insanlarla partilerde ve toplantılarda gülümserken ruh haliniz kurşun geçirmez olmalı. Hafta sonu, gösterileri izlemek, galerileri gezmek ya da kültürü özümsemek için ne yaparsanız yapın mükemmeldir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.