Yay Burç Yorumları 25 Ocak 2022

Yay burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 25 Ocak 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ocak 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayacağınız gibi, Merkür, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Bununla birlikte, bugün, Şubat ayının başına kadar gerilemeye devam edeceği, istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla Oğlak burcuna yeniden girecek. Yay burcu, ister aşık olun, ister bekar veya romantik bir şekilde bağlı olun, güvenlik duygunuz etrafında dönen temaları, yani bire bir bağlantılarınızla ilgili konuları yansıtmaya ve gözden geçirmeye çağrılıyorsunuz. Ayrıca, ayın dönüştürücü Akrep ve bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizden geçişi sizi bir adım geri atmaya ve enerjinizi yeniden doldurmaya teşvik eder. Teslim olman gereken bir şey var mı?


25 Ocak 2022 Salı Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Harika hissediyorsun, öyleyse neden kendine saklıyorsun? Olumlu ruh halinizi her fırsatta etrafa yayın. Diğerleri, hassas konulara olan incelikli yaklaşımınız için minnettar olacaktır.


25 Ocak 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs retrosunun yanı sıra, Merkür retrosu da finans ve değer sektörünüzü etkileyen Oğlak burcuna giriyor. Yay, maaş çekiniz nasıl görünüyor? Her iki gerileme de, ücretinizi değerinize göre yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Durum buysa, Merkür gerilemesi, değişiklik yapmak için sizi teşvik edebilecek bir şeyi gündeme getirebilir. Örneğin, bir iş arkadaşınızın ücretine karşılık sizin maaşınız veya başka bir yerde daha iyi ödeme fırsatları hakkında bir şeyler duyabilirsiniz. Her ne olursa olsun not edilmelidir, ancak muhtemelen her iki gezegen de doğrudan doğruya hareket edene kadar harekete geçmeyecektir. O zamana kadar kaynaklarınızı koruyun!


25 Ocak 2022 Salı Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Devam etmeye devam edin – istediğinizi elde etmeye her zamankinden daha yakınsınız. sebat et!


25 Ocak 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, yönetici gezegeniniz Jüpiter’e bir öpücük gönderirken, tatlı Okçu, iç huzuru bu sabah seni bulacak. Güne başlamadan önce bir meditasyon seansı yaparak bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın, çünkü sakinlik ve ruhsal aydınlanma hissinden yararlanacağınızdan emin olabilirsiniz. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde işler biraz sarpa sarabilir. Planlarınız ters giderse strese girmemeye çalışın ve kaçmak için çok çalıştığınız kalıplara geri dönmekten kaçının, ne kadar cazip olursa olsun. Neyse ki, hava akşamın ilerleyen saatlerinde sakinleşecek, ancak yine de sessiz kalmayı ve kendinizle biraz zaman geçirmeyi planlamalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.