Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Şubat 2022

Yay burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Yay burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Her şeyi kucaklayan lideriniz Jüpiter, ayı psişik hayalperest Balık ile geçirirken, aşkın mistik, ruhsal yönü ile uyum içindesiniz. Artık kendinizi oldukça derin sularda yüzerken bulacaksınız ve ne kadar çok sallanırsanız, su üstünde kalmak o kadar zorlaşır. Barışçıl kabul, bu nazik eşleşmenin aşk hedefidir.

İletişimci Merkür, 3 Şubat’ta Deniz Keçisinin kararlı burcundayken doğrudan hareket eder ve amacınızı iletmeye çalışırken pratik, verimli kelimeler ve terimler kullanmanıza yardımcı olur. Şimdi zamanınıza değer veren ve saygı duyan insanları arıyorsunuz, bu nedenle geç gelenler veya gelmeyenler sizden tam bir başparmak aşağı olsun.

On dördüncü, Sevgililer Günü’nün yanı sıra, nazik, münzevi Balıklardan giden, agresif Koç’a bir Pallas güç aktarımı getiriyor. Sonuç olarak, aşkla ilgili kararlar hızlı ve tereddüt etmeden alınır. Olaydan sonra yanlış seçim yaptığınızı öğrenseniz bile, Yay, muhtemelen yine de eylemlerinizin arkasında duracaksınız.

17 Şubat’taki Jüpiter-Uranüs sekstili size ufkunuzu genişletmenizi tavsiye ediyor ve ertesi gün güneş, neler olabileceğini tasavvur etmenize yardımcı olmak için rüya gibi Balık burcuna giriyor. Hiçbir şeyin kesin olmadığı bir dünyada, gerçek aşk hakkında hayaller kurmanın ve bir gün sonra sonsuza kadar mutlu yaşayıp yaşamayacağını merak etmenin nesi yanlış?


Yay Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatın son zamanlarda ciddileşiyor, Yay. Aslında, “biz neyiz”e sahip olmanın zamanı gelmiş olabilir. Juno, 1 Şubat’ta Kova burcuna geçtiğinde konuşun. Yastık konuşmanız daha derin bir bağlanmaya yol açtığında, kelimeler yeni bir yakınlık biçimi alır. Bazı büyük konuşmalar yapmaktan korkma, Yay.

Haftalarca kendinden şüphe duyduktan sonra, Merkür üçüncüye doğru ilerlediğinde güveninizi yeniden oluşturun. Kendinize yatırım yaparak flört hayatınıza yatırım yapmaya başlayın. Özellikle Sevgililer Günü’nde, Merkür Kova’ya girdiğinde, sizi flört etmeye teşvik eder. Zihinsel uyumunuz, randevunuzu tatlıya kaptıracak.

Flört hayatınız biraz bayatlamışsa, 16 Şubat’ta Aslan’daki dolunay sırasında bir maceraya çıkın. Randevunuzu doğaçlama bir yolculuğa davet etmekten, yabancılarla flört etmekten veya düşmekten, aşk söz konusu olduğunda dürtülerinizi takip edin. seyahat ederken aşık. Aşkın seni nereye götürdüğünü asla bilemezsin.

Çapkın bir dönemden sonra, on sekizinde güneş Balık burcuna geçtiğinde artık sakinleşme zamanı gelmiş olabilir. Kışın geri kalanını sıcacık bir partnerle, ciddi bir ilişkiyle ya da evde huzur ve sessizlikle dolaşın.


Yay Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Farklı birşey

Yay burcu, güneşte insancıl Kova burcunda 18 Şubat’a kadar size ilham kaynağı olabilir. Yeni insanlarla bağlantı kurma potansiyeli ve bunu yaparak kazanılacak fırsatlar sizi heyecanlandıracak.

Ve üçüncü ayda zeki Merkür para bölgenize doğrudan dönerken, nakit akışınız iyileşebilir ve yaşadığınız gecikmeler hafiflemeye başlayabilir. Bir miktar para bekliyorsanız, yakında size doğru yola çıkabilir.

Finans sektörünüzü güçlendiren Feisty Mars, fırsatlar ararken, ek bir koşuşturma başlatırken veya size daha fazla para kazandırabilecek bir iş bulurken proaktif olmanızı teşvik edebilir. Ayrıca, Mars’ın bu ay bazı hareketli açılar yapmasıyla, küçük bir şekilde başlayan bir şey yakında çiçek açmaya başlayabilir.

16 Şubat’ta Aslan’daki dolunay çok ışıltılı ve dinamik görünüyor. Ve seyahat sektörünüzde ve uzak ufuklarda meydana geldiğinden, geleceğinizi ve yaptığınız planların işe yarayıp yaramadığını düşünmenizi sağlayabilir. Bu zamanda, karar vermenize yardımcı olabilecek şeyleri çok daha net görebileceksiniz. Duygusal olarak çekildiğinizi hissettiğiniz bir şey sizi ilerlemeye zorlayabilir.

Aynı gün, baştan çıkarıcı Venüs, değerler sektörünüzde savaşçı Mars ile aynı hizaya gelir; bu, iş ve finansın başrol oynadığı bir karşılaşmayla örtüşebilir. Belki birinin başarısı sizi heyecanlandırıyor ve para ve zenginlik konusundaki tutumunuz nedeniyle size çekiliyorlar.

Güneş, on sekizinde Balık’a ve ev ve aile sektörünüze süzülür ve dinlenme ve iyileşme zamanını teşvik eder. Önümüzdeki dört hafta boyunca, kendinize biraz zaman ayırmak, dinlendirici bir uyku ve iyi yemeklerin tadını çıkarmak için zaman ayırmak akıllıca olacaktır. İhtiyaçlarınıza birazcık dikkat etmeniz bile bir dünya fark yaratabilir ve kendinizi gençleşmiş hissetmenizi sağlayabilir.


Yay Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

23 Şubat’ta burcunuzdaki çeyrek ay, içinizde derinlere bakma arzusunu beraberinde getiriyor. Daha çok yarım ay olarak bilinen son dördün ay, yansıtmak ve yeniden değerlendirmek için mükemmel bir zamandır. Bu zamanı, işinizde nasıl daha iyi olacağınıza odaklanmanız için neye ihtiyacınız olduğunu gösteren bir ayna olarak düşünebilirsiniz. Bu ayın sizin burcunuzda olması sizin için çok daha olumlu bir deneyim olmasını sağlıyor. İyimser ve üretken hissediyorsunuz.

Oyunda bazı hassas enerjiler de var ve bu yön, normalden daha fazla dikkat çekmenize ve hatta bazı sınırları bulanıklaştırmanıza neden olabilir. Yay burcu, başkaları tarafından yanlış yorumlanabilecek hareketler yapmamaya dikkat edin.

Şu anda gelirinizi nasıl artıracağınızdan da emin olamayacaksınız, bu nedenle şu anda yeni bir bütçe üzerinde çalışıyorsanız veya bir borcunuzu çözüyorsanız, bugün için bir iğne yapın. Şu anda hayatınızın bu bölümünde sizin için komplikasyonlar yaratan bu transitle fazla uzağa gitmeniz pek olası değil. İster rahat yiyeceklerde ister daha az iyi huylu bir şeyde olsun, aşırı şımartarak herhangi bir hayal kırıklığını hafifletmeye çalışırken dikkatli olun. Bu muhtemelen rahatsızlığınızı yatıştırmaya yönelik bir anlık tepkidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.