Terazi Haftalık Burç Yorumları (3 Ocak – 9 Ocak Haftası)

Terazi burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Terazi burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Terazi burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni yollar keşfediyor olabilirsiniz. Terazi, bir dilek gerçekleşebilir.

2 Ocak Pazar günü, ailenizin evinde güneşin Oğlak burcunda, çocuk ve küçük akrabalarınızın evinde Kova burcunda Satürn’e yarı-sekstil yapmasıyla hafta başlıyor. Aynı zamanda Oğlak burcundaki yeni ay. Terazi, daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederek çocuklarla birlikte bir geziye çıkabilir ve bir geziye çıkabilirsiniz. Ya da belki birlikte bir ev geliştirme projesi yaparak genç akrabalarınızla bağ kuruyorsunuz. Bugün havalimanına bir akrabanızla gidebilir ve yolda onlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

3 Ocak Pazartesi günü Jüpiter Balık burcunda, iş evinizde Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Terazi, bir değişiklik arıyor olabilirsiniz ve bu nedenle yeni bir projede daha fazla sorumluluk veya liderlik rolü istemek için yöneticinizi bir kenara çekebilirsiniz. Veya kişisel bir hedefe odaklanma zamanının geldiğine karar verebilirsiniz. Bu yön, bir yol ayrımında olmakla ilgilidir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok farklı iki seçenek var. Kurumsal merdivende bir sonraki basamağı yakalayabilir veya 9’dan 5’e kurtulmaya odaklanabilirsiniz.


Terazi Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı, dünyanızı kamçılayan ciddi pozitif sosyal enerji sayesinde sizin için iyi günler olacak. Eğer arıyorsanız, birkaç yeni arkadaş edinebilirsiniz. Birini sakin tarafınızla etkilemeye ihtiyacınız varsa, o zaman haftanın orta kısmı oturup kahve içmek ve ağır işleri onun yapmasına izin vermek için mükemmel olacaktır. Hafta sonu senin için daha iyi olamazdı ve sonunda biri çıkıp duymak istediğin kelimeleri söyleyecek.


Terazi Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta kendi evinizin rahatlığında daha fazla zaman geçirmenizi ve sosyal çevrenizle bağlantı kurmanızı sağlıyor. Dikkat edilmesi gereken nokta, özellikle 2 Ocak'ta Oğlak burcuna denk gelen yeni ay sırasında arkadaşlarınızla çok fazla zaman geçirmek istemeyeceğinizdir. Bu, temelinizi yeniden inşa ettiğiniz ve restore ettiğiniz bir zamandır, bu yüzden çoraplarınızı partiye ayıracak enerjiniz olmayabilir. Önceki gün, etrafta koşuşturuyor ve çok eğleniyorsunuz, sizi insanlarla görünmeye ve aşık olduğunuz/önemli olanla bağlantı kurmaya çağırıyorsunuz. Ancak, enerjinizin olmadığını fark ediyor olabilirsiniz. Beşincisinde kendinize iyileşmek ve rahatlamak için bir şans verin; kendinize ve başkalarına kişisel bir iyilik yapmış olursunuz. Yorgunsanız, ruh halinizi sizi önemseyen herkesten çıkaracaksınız. Şimdiye kadar arkadaşınızı izleyebileceğiniz, kendinize özlem duyduğunuz dinlenme ve rahatlamayı sağlayabileceğiniz güzel bir hafta geçireceksiniz. Bunu yapmazsanız, kendinizi yolun aşağısında çok utanç verici olacak birçok öfke nöbetine hazırlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.