Terazi Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak – 23 Ocak Haftası)

Terazi burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Terazi burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Terazi burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kararlar netleşiyor. Terazi, ihtiyacın olan bilgiye sahipsin.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki güneşin konut evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün taşınmaya karar verebilirsiniz. Terazi, kaç hafta (veya ay) süreceğini bilmiyorsun, ama artık kararını verdiğine göre, başka seçimler yapmak için kriterlerin var. Yeni bir kanepe mi alacağınızı yoksa bir evcil hayvan mı alacağınızı biliyorsunuz. Bu taahhütlerin hiçbiri taşa oyulmasa da, bugün ileri geri gitme günü değil. Gelecekte fikrinizi değiştirmek sorun değil, ancak bugün sağlam bir planınız olduğunda yaşam yolunuz çok daha netleşiyor.

17 Ocak Pazartesi günü vakıflar evinizde Oğlak burcunda geri giden Venüs, riskli yatırımların ve kumarın hakim olduğu evinizde Kova burcundaki Satürn’e yarı sekstil yapıyor. Bugün, rüzgara karşı temkinli davranmak ve yüksek kaldıraçlı bir yatırımla parasal bir hamle yapmak için cazipsiniz. Ne yazık ki, bu hayal kırıklığı yaratan bir yön. İnatla ilerlemektense bugün “hayır” demek daha iyi olabilir.


Terazi Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında doğrudan yaratıcı enerjiyle dolusunuz ve sanatı ya da romantizmi aynı tutkuyla keşfedebilmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmak için de iyi bir zaman. Çarşamba günü biraz yavaşlayın. Birkaç gün boyunca yeni hiçbir şey almamaya çalışın. Şu anda, gerçekten dikkat etmek için biraz fazla döndünüz. Bu hafta sonu randevularda elinden gelenin en iyisini yapıyorsun, bu yüzden son zamanlarda ezildiğin o tatlı kızla biraz yüzleşmeye çalış.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.