Terazi Burç Yorumları 29 Ocak 2022

Terazi burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve kilit bir kişi bir uzlaşmaya varmanız gerekiyor ve neyse ki bir profesyonelsiniz. Saçma bir şey teklif et ve onları gerçekten istediğine göre takas et. Her şey oldukça sorunsuz gitmeli.


29 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hayatınızda sahip olduğunuz nimetleri değerlendirin. Şükran aydınlatıcıdır.


29 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda ev yaşamınızda sorunlar yaşıyorsanız, Venüs bu sabah retro yolculuğunu sonlandırırken, ağırlık kalkmak üzere. Evinizde her şey daha sakin ve toplanmış hissetmeye başlayacak ve size kendinizi ve ev arkadaşlarınızla paylaştığınız ilişkileri beslemeye odaklanma şansı verecek. Son zamanlarda yeniden dekore etmek istiyorsanız, şimdi daha ciddi düşünmeye başlamanın tam zamanı. Luna'nın Venüs'e yakınlaştığı ve haritanızın evi yöneten bölümüne sıcaklık getirdiği bu akşam özellikle rahat olacak.


29 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mojo’nu geri almak üzeresin, Terazi. Bugün, pragmatik Oğlak ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en derindeki duygularınız üzerinden yaklaşık altı hafta geri döndükten sonra, gezegensel yöneticiniz Venüs nihayet yön veriyor. Romantik bir ortaklık konusunda tereddüt yaşıyorsanız veya güvenlik duygunuzla ilgili içsel bilgeliğinizden yoksunsanız, işler daha iyiye doğru değişmek üzere. Yakalayış? Ayın dördüncü duygusal esenlik evinizden geçişinin ortasında, Luna, ilişki sektörünüz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile kapışacak. Gecikmiş bir konuşma yapmanın zamanı geldi çünkü buna hazırsınız.


29 Ocak 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, Oğlak burcunda geri giden Venüs, özel hayatınızı etkilemesi ve burcunuzu kareleştirmesi nedeniyle özellikle stresli olabilir. Hem evde hem de işte yerine getirmeniz gereken taahhütler olduğundan, bir iş-yaşam dengesi kurmakta zorluk çekmiş olabilirsiniz. Venüs retrosu, liderlik yeteneklerinize olan bağlılığınıza meydan okuyarak size farklı bir otorite perspektifi hakkında bir fikir vermiş olabilir. Şimdi doğrudan, Oğlak burcundaki Venüs, iş-yaşam dengenize bağlı bir programa bağlı kalmanız ve hatta size sadık kalırken işyerinde otorite sahibi olmakla daha iyi bir ilişki kurmanız için sizi teşvik ediyor!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.