Terazi Burç Yorumları 28 Ocak 2022

Terazi burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Ocak 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, yerel üçüncü ev iletişiminizi, düşünce sürecinizi, yakın çevrenizi ve çeşitli görevlerinizi sarsmaya devam ediyor, odağınızı romantik alışverişlerinizi çevreleyen duygusal temalara ve belirli bir durumun arkasındaki gerçeğe kaydırıyor. Terazi, ister bekar olun, ister alıngan olun, bu dönemde, özellikle de bir aşk ilişkisi konusunda, kötü şöhretli bir kararsızlık durumunda olabilirsiniz. Ayın Satürn'e altmışlık açısının sizi en özgün benliğiniz olmaya teşvik ettiğini unutmayın. Bununla birlikte, Jüpiter'in Balık'ta puslu bir karesi, bir durumun ayrıntıları ve/veya lojistiği söz konusu olduğunda kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir.


28 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda havada çok fazla top varmış gibi geliyor ve bu hiç eğlenceli değil. Sadece ne olduğunu görmek için birini düşürmeyi deneyin. Dünyanın sonu olmayacak, değil mi? Daha sonra al.


28 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hakkındaki gerçeğine sahip çıkma zamanı, Terazi. Merkür retrosu Plüton ile Oğlak burcunda kavuştuğundan, güç dinamikleri ve profesyonel arayışlar ortaya çıkabilir. Pluto, bir Merkür gerileme kazası yoluyla iş yerindeki profesyonel dinamiklerinizi ortaya çıkarabilir. Meslektaşlarınızla nerede durabileceğiniz konusunda ani bir kavrayışa sahip olmanıza neden olacak bir şey söylenebilir veya yapılabilir. Bağlaç burcunuzu karelediğinden, ortaya çıktıkça gerçeği kabul etmeniz zor olabilir. Neyse ki, bir konuşma iş yerinizde olumlu bir dönüşüme yol açabileceğinden, bunu barışçıl bir zihniyetle yapabilirsiniz.


28 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi bu kadar yüksek bir standartta tutmayı bırakın – kendinizi biraz rahat bırakın.


28 Ocak 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, ateşli Yay burcundaki yolculuğunu tamamlarken, tatlı Terazi, dünkü konuşmalar bugün de devam edebilir. Bu kozmik iklimi, biraz kapanış gerektirebilecek herhangi bir tartışmayı tamamlamak için kullanın, ancak bu öğleden sonra ayın puslu Neptün ile kare açı yaptığında gergin konulardan kaçınmaya çalışın. Bu titreşimler ayrıca sizi oyundan atmakla tehdit edebilir ve iş gününü bitirirken işinizi temel almanızı ve iki kez kontrol etmenizi önemli hale getirebilir. Hem macera hem de sosyalleşme havasında olacağınız için bu gecenin ilerleyen saatlerinde en iyi dostlarınızı görmek için plan yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.