Terazi Burç Yorumları 24 Ocak 2022

Terazi burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 24 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuzda parıldamaya devam ediyor, ancak aynı anda duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Oğlak burcundaki için için için yanan Plüton ile karşı karşıya gelecek. Terazi, kendinize ve kişiliğinize karşı dürüst müsünüz? Bu çalkantılı yönü düşünürken, şu anda tasvir etmeye çalıştığınız görüntüye karşı gerçek duygularınızı yansıtmanız önemlidir. Gerçekten nasıl hissettiğinizi söylemekten çekinmenizin sebebi ego mu yoksa gurur mu? İddialı Mars – önemli diğerlerinden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi – bugün göksel yöneticiniz Venüs geri hareketine katılacak, bu yüzden sizin için doğru olanı yapın.


24 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün derine inin ve gerçekten benzersiz birini (veya bir şeyi) bulana kadar karar vermeyin. Dışarıda bir sürü aptal altınıyla karşılaşacaksınız, bu yüzden altında ne olduğunu görmek için yüzeyi çizdiğinizden emin olun.


24 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir lider olarak adım atmaya hazır mısın, Terazi? Bugün Mars pragmatik Oğlak burcuna girerek ev ve aile sektörünüzü vuruyor. İş, özellikle evinize ve ailenize öncelik veren Venüs retrosu ile ev içi görevlere atıfta bulunabilirdi. Artık Mars aynı sektörü etkilediğine göre, uzun vadeli veya yoğun projelerle uğraşırken kendinizi daha hırslı hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra, burcunuz Mars'ı kareler ve iş yerinizde iddialı bir duruş sergileme konusunda daha proaktif olmanız gerekebileceğini gösterir. Biraz otoriter olmaktan korkmayın!


24 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Değişim fikriyle rahat olun – tüm yumurtalarınızı bir sepete koymayın.


24 Ocak 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuzdan geçmeye devam ediyor tatlı Terazi, ancak bu saatler boyunca sorunsuz bir şekilde yelken açacağınız anlamına gelmiyor. Sabahları bir sis ortaya çıkacak ve bu, işinizi veya görevlerinizi geride bırakmanıza neden olabilir, ancak makul bir yapılacaklar listesine bağlı kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Luna ve Pluto arasındaki bazı kozmik türbülanslar sayesinde bu öğleden sonra ev hayatınızda gerilimler yükselebilir. Neyse ki, bu akşam ay Akrep'e girdiğinde hava değişecek ve sizi daha topraklanmış ve şehvetli bir tepe boşluğuna sokacak. Bu akşam fişini çekmeye çalışın, ancak çok değer verdiğiniz biriyle kaliteli zaman geçirdiğinizden emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.