Terazi Burç Yorumları 23 Ocak 2022

Terazi burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Ocak 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 23 Ocak 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşırı sert olmadan bu özel durumun artılarını ve eksilerini tartın. Düşüncelerinizi anlamlandıramıyorsanız, teklifinizi güvendiğiniz biri tarafından süzün.


23 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkalarının sizden istediklerini yapmak güzel ama her zaman akıllıca değil. Kontrol altına almak.


23 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda eşinizi beslemek için fazla mesai yapıyorsanız, bugün Terazi ayı Venüs ve şifalı asteroit Chiron ile sert bir t-karesine girerken bıkmış olabilirsiniz. Eşinizin size değer vermediğini veya iyiliğin karşılığını vermediğini düşünüyorsanız, dinamiğinizdeki dengesizlikler ortaya çıktıkça, işler özellikle gerginleşecektir. Tam bir kavgaya dönüşebilecek hararetli bir tartışma yapmak yerine, Luna’nın Satürn ile destekleyici bir bağlantı paylaştığı bu akşam sakin ve diplomatik bir tartışmaya ev sahipliği yapmaya çalışın. Bu titreşimler, beklentilerinizi makul bir şekilde ifade etmenize yardımcı olabilir ve eşinizin bilgileri sindirmesini kolaylaştırır.


23 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi yaratıcı yöne gideceğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahip olmaya hazır mısınız, Terazi? Merkür gerilemesi, işteki sanatsal projelerinizdeki herhangi bir ilerlemeyi veya ilhamı durdurabilecek yaratıcı bir engel oluşturabilirdi. Profesyonel tutkularınıza olan sevginizi de kaybetmiş olabilirsiniz. Ancak tüm bunlar, Güneş Kova’da geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında çarpıcı bir şekilde geri gelebilir. Ani beyin fırtınası, profesyonel tutkunuzun ve yaratıcılığınızın yeniden canlanmasına yol açabilir, bu da Merkür retrosu durgunluğunuzdan mükemmel bir moladır.


23 Ocak 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunuzun üzerinde geziniyor ve bu da size kişisel yaşamınızda denge ve uyum geliştirme fırsatı sunuyor, Terazi. İster bekar, ister romantik olarak bağlı olun, duygusal iyiliğinize öncelik vermek bu zamanda özellikle önemlidir, çünkü ay uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve uzlaşma eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacaktır. önemli diğerleri. Tarih kendini tekrar etme eğilimindedir, bu nedenle aşk hayatınızda sizi bu süreçte bazı sınırlar koymaya teşvik eden bir dejà vu yaşıyor olabilirsiniz. Duygusal tetikleyicilerinize dikkat edin ve muhakeme yeteneğinizi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.