Terazi Burç Yorumları 20 Ocak 2022

Terazi burcunun 20 Ocak 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Ocak 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Ocak 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Ocak 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Ocak 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Ocak 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ocak 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Geçmiş geçmiştir. Üzerinde durmamaya çalışın. Son zamanlarda bunu yapmakta zorlanıyorsanız endişelenmeyin. Yıldızlar sizin için daha kolay hale getirmenin yolları üzerinde çalışıyor. Gözlerini ve kulaklarını açık tut.


20 Ocak 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Üzerinde çalıştığın şeyler kendi hayatlarını kazanmaya başlıyor, o yüzden bırak gitsin.


20 Ocak 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Onu kesmenin güzel bir yolu yok sevgili Terazi. Bugün senin için zor geçecek. Ay, Başak’tan geçerken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirirken, kozmik sular biraz dalgalanacak. Bu titreşimler, özellikle geçmişten gelen garip anılarla karşı karşıya kalırsanız, üstesinden geleceğinizi düşündüğünüz güvensizlikleri tetikleyebilir. Şu anda yargılayıcı aile üyelerinden veya arkadaşlardan kaçınmanız da önemli olacaktır, bu nedenle telefonunuzu geçici olarak “rahatsız etmeyin” moduna almanız veya aile kısa mesaj dizinize ara vermeniz gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.