Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Şubat 2022

Terazi burcunun Şubat ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Şubat ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Şubat ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Şubat ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Şubat ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Şubat ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik lideriniz Venüs, azimli, hedef odaklı Oğlak ile vakit geçirdiğinden, aşk bu ay ciddi bir iş. Bu odaklanmış geçiş, bir ilişki içinde olmanın (veya sürdürmenin) her zaman eğlenceli ve oyun olmadığına işaret ediyor. Bir şeyi istiyorsan Terazi, bunu kanıtlamak için biraz zaman harcaman gerekecek.

8 Şubat’taki cüretkar Mars-Uranüs üçgen açı sizi biraz asi olmaya ve romantik riskler almaya teşvik ediyor. En son ne zaman aşık oldunuz? Kanıtlayacak bir şeyiniz olduğunu düşünüyorsanız (kendinize veya bir başkasına), şimdiki zamandan daha iyi bir zaman yoktur.

14’ünde Sevgililer Günü, gelecek hakkında ciddi konuşmalarla dolu olabilir, ancak iki gün sonra eğlenceyi seven, çocuksu Aslan ayı ile baskıdan kurtulursunuz. Genç ve aşık mısınız (veya bunun nasıl bir his olduğunu hatırlıyor musunuz)? Bu büyüleyici dolunayı, eşiniz olsun ya da olmasın, hiç kimse izlemiyormuş gibi dans ederek kutlayın.

18 Şubat’taki bu sezgisel su işareti için güneş havadar Kova’dan ayrılırken, ayın geri kalanında nazik, nazik Balık enerjisini kucaklayacaksınız. Artık hem sizin hem de herkesin ana odak noktası duygular. Bu transit sırasında asla kasıtlı olarak kimseyi incitmezsiniz. Aşk, yaratıcılığın geliştiği yerde başlar veya büyür.


Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yılın en kısa ayı, Juno’nun 1 Şubat’ta Kova burcuna girdiği sıcak bir randevu gecesi ile başlar. Aşık olmak (ve şehvet içinde olmak) kolaydır. Kendilerini kolaylıkla ifade eden yaratıcı tiplere bağlandıkça, romantizm çok çabuk çok yakınlaşabilir. Baygınlık.

İnişli çıkışlı bir gerilemeden sonra, Merkür nihayet üçüncüye doğru ilerliyor. Artık gerilemeden çıktığımıza göre, sevgilinizle iletişime dayalı sağlam bir duygusal temel oluşturmaya başlayın. En iyi randevu geceniz, Merkür’ün Kova’ya girdiği Sevgililer Günü’dür. Fiziksel olduğu kadar entelektüel olarak da uyarıcı olan yaratıcı bir tarihle kutlayın.

Bu sevgi dolu duyguyu sürdürün ve 16 Şubat’ta Aslan’da dolunay olduğunda başka bir randevu gecesi planlayın. Arkadaşlarınızla bir grup randevusuna gidin, bir arkadaşınızdan sizi ayarlamasını isteyin veya ışıltınızı göstermek için bazı flört uygulamalarına katılın. kişilik.

Kalbinizi vermeden önce Terazi, on sekizinde güneş Balık burcuna girdiğinde kendinize dikkat ettiğinizden emin olun. Ciddi bir ilişkiye girmeden önce, uzun vadede sizi kurtaracak bazı iyi alışkanlıklar ve sağlıklı sınırlarla doğru bir şekilde başladığınızdan emin olun.


Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcı Olmak

Terazi, 18 Şubat’a kadar yaratıcılık sektörünüzde güneş, yeteneklerinizi geliştirmek için en iyi zamanlardan biri haline getiriyor. İster sanatçı, zanaatkar, müzisyen veya girişimci olun, ışığınızı bir fıçının altına saklamayın. Yeteneklerinizi, yaratımlarınızı ve hizmetlerinizi paylaşmaktan büyük faydalar elde edeceksiniz.

Ayrıca, tüm ay boyunca bu sektörde hareket eden kırmızı-sıcak Mars ile kendi bölgenize olumlu bir odaklanma var. Küçük bir ev işi kurarak iyi para kazanabilirsiniz. Başarı şansınızı artıran ve şanslı molalar getiren kilit unsurlarla, yanlış gidemezsiniz. Ayrıca, organize olmak önemli olabilir ve sadece yer kaplayan her şeyi atmak size daha fazla zihinsel netlik ve fiziksel enerji verebilir.

Chatty Mercury, üçüncüde doğrudan dönerek işleri halletmeyi kolaylaştırır. Önemli planlar askıya alındıysa, işler yakında tekrar hareket etmelidir.

Partiye hazır mısın? 16 Şubat’ta Aslan’daki dolunay izlenmesi gerekenlerden biri. Bir etkinliğe gidiyorsanız, muhtemelen bir topunuz olacaktır. Ve eğer romantizm arıyorsanız, bir karşılaşma vaatlerle dolup taşabilir.

Aynı gün, güçlü bir Venüs-Mars birleşimi, bir ilişkide tutku kıvılcımının yeniden alevlendiğini görebilir. Özellikle yavaş yavaş ısınıyorsa, yeni bir romantizm de başlayabilir.

Genişleyen Jüpiter ile trend belirleyici Uranüs arasında on yedinci evde pozitif bir uyum, sizin için kaçırılmayacak kadar iyi bir fırsat getirebilir.

18 Şubat’ta güneş Balık burcuna ve yaşam tarzınıza kayarken, günlerinizi nasıl geçirdiğinize ve ne kadar verimli olduğunuza bakmanın zamanı geldi. Sürekli bir karışıklık içinde gibi görünüyorsanız, bu zamanı organize olmak veya daha iyi zaman yönetimi becerileri geliştirmek için kullanın.

Yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü kişi sizi idealist ve yaratıcı bir ruh hali içinde bulabilir, ancak aynı zamanda parlak fikirlerinizi sonuç alan pratik eylemlere de çevirebilirsiniz.


Terazi Burcu Şubat Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Şubat ayının başındaki Kova enerjisinin tamamı, büyük yaratıcı sıçramalar yapmanız için size ilham verebilir. Anahtar, bu yetenekleri profesyonel özlemleriniz için kullanmaktır. Bunu yapmak, 1 Şubat’taki yeni ay sırasında ufkunuzu genişletmenize yardımcı olacaktır.

Kozmos, cüzdanınızı genişletmek için yeteneklerinizi kullanarak sizi hedeflerinize doğru adımlar atmaya zorluyor. Sanatınızı veya el sanatlarınızı çevrimiçi satmak, o kadar kazançlı olabilir ki, onu bir yan iş, hatta ana işiniz olarak sürdürmek isteyeceksiniz.

Dikkat, kibirli olmamaktır. 16’sındaki Aslan dolunayı, iş arkadaşlarınızın başarınızı kıskandığını görebilir. Dolunay, iş yerinde arkanızdan konuşulanlara gözlerinizi açabilir. Ama aynı zamanda dramayı durdurmaya ve ofiste hakkınızda yayılan yalanları temizlemeye de hizmet eder.

Sadece yorumlarını görmezden gelin. Dürüst olmak gerekirse, onların onayına ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan tek onay kendi onayınızdır. Her şeye sahipsin Terazi ve şimdi tüm dünya senin sanatsal yeteneklerini öğrenecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.