Oğlak Haftalık Burç Yorumları (31 Ocak – 6 Şubat Haftası)

Oğlak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal fırsatlar önünüzde. Oğlak, hazineyi ortaya çıkarıyorsun.

30 Ocak Pazar günü güneş Kova burcunda, para evinizde, risk alma evinizde Boğa burcunda Uranüs ile kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün riskli bir yatırımla chiplerinizi potaya sokmayı düşünebilirsiniz. Oğlak burcu, bir arkadaşınızın veya YouTube’da çok yüksek sesle konuşan bir adamın tavsiyesi üzerine belirsiz bir kripto para birimine atlıyor olabilirsiniz. Riskler, ödüllerin yanı sıra kayıplar da getirebilir. Bugün işler her iki yöne de gidebilir.

1 Şubat Pazartesi günü Kova burcunda yeni ay meydana geliyor ve bu, su Kaplanı yılının başlangıcını işaret ediyor. Bu yıl sizin için Oğlak, odak noktası, zaten nasıl yapacağınızı bildiğiniz şeylerden yararlanmak, halihazırda sahip olduğunuz işi ölçeklendirmek ve bağlantılarınızdan en iyi şekilde yararlanmak. Bulunduğunuz yolu beğendiyseniz, gaza basmanın zamanı geldi.


Oğlak Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

31 Ocak’taki Kova yeniayı, bu hafta Kova’da güneşe ve Satürn’e sokulurken, öngörülemeyen Uranüs ile sert bir kare oluşturur. Buradaki enerji normal rutinlerinizi bozabilir. Arkadaşlarınızın gülünç olduğunu ve size hak ettiğiniz ilgiyi göstermediğini veya önemli birinin kalbinizle oyun oynadığını görebilirsiniz. Bu duygusal meseleleri uzak tutmaya çalışın ve başkalarıyla uyum ve barışı bozmamak için sosyal çevrenizdekilere kendilerine yeterince yer ayırdığınızdan emin olun. 4 Şubat’ta onu bu hale getiren bir diğer durum ise banka hesabınızın tükendiğini ve cüzdanınızın inceldiğini fark etmenizdir. Bu mali sıkıntıların ve aksiliklerin çoğundan kaçınmak için, yağmurlu bir gün için para biriktirmenizi sağlayacak bir tasarruf planı başlatmanız gerekir. Bu hafta göreceğiniz gibi, o an şimdidir, bu nedenle, yaşam tarzınızı destekleyecek fon eksikliğinden kaçınmak için gelecekte aynı durumun olabileceği başka bir zaman planlamak en iyisidir.


Oğlak Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ocak ayı sona ererken, daha özgüvenli bir Şubat ayı geçirmenizi sağlayacak dönüşüm süreciniz de bitiyor, Oğlak!

Yaratıcılığınızın ve işinize olan tutkunuzun ne kadar değerli olduğu sorusu, 30 Ocak Pazar günü Kova burcundaki Uranüs Boğa burcundaki güneş gibi ortaya çıkıyor. Kare, yeteneklerinize farklı bir bakış açısını teşvik ediyor, bu da yapabileceğiniz şeylere daha fazla değer vermeniz gerektiği anlamına gelebilir. veya başkaları masaya ne getirebileceğinizden şüphe ederse, yeteneklerinize bağlı kalın! Kova burcundaki yeni ay 1 Şubat Salı günü para ve değerde yeni bir döngü başlatırken profesyonel öz değerinizi görmek daha kolay olabilir. çabalar. İkonik yatırımlarınızın karşılığını almaya başladığı bir zaman bile olabilir! Bütçeleme hedefi gibi finansal olarak yerine getirmek istediğiniz bir şey varsa, o zaman 3 Ocak Perşembe günü Merkür istasyonları doğrudan doğruya geldikten sonra bir plan yapın. mali hedeflerinize ulaşmakla kalmayıp ötesine geçmek!


Oğlak Burcu 31 Ocak-6 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İnsanlar hak ettiklerini düşündüğünüzden daha fazlasını istedikleri için Pazartesi biraz zor olabilir, ancak onları mutlu etmenin bir yolunu bulursunuz. Hafta ilerledikçe, kendinizi daha çok topraklanmış hissedersiniz ve bu, Çarşamba veya Perşembe günleri zirve yapar. O günlerde, hemen hemen herkesin içini görebilirsin. Hafta sonu boyunca zorluklar artmaya başladığında, onlarla birer birer başa çıkmak için gizli enerji deponuzu kullanabilmelisiniz. Pazar, sakinleşmek ve hayatınızı daha yönetilebilir kılmak için harika bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.