Oğlak Haftalık Burç Yorumları (3 Ocak – 9 Ocak Haftası)

Oğlak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta içsel çalışma yapmak olumlu sonuçlar getiriyor. Oğlak, bir atılım gerçekleştiriyorsun.

Hafta 2 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda (doğum günün kutlu olsun!) öz güven evinde, öz-değer evinde Kova’da Satürn’e yarı seksen yapmasıyla başlıyor. Aynı zamanda Oğlak burcundaki yeni ay. Kendine güvenmek için her nedenin var. Çok çalışıyorsunuz ve güçlü bir beceri seti geliştirdiniz. Ancak bazen kendinize karşı çok sert olursunuz ve bu, öz-değer alanında size meydan okuyabilir. Bazen faydaları hak etmediğinizi hissedersiniz ve sonra Evren buna uyar ve bu faydaları (para, iş fırsatları, aşk) elde etmeyi zorlaştırır. Bugün, neyi hak ettiğinize dair düşüncelerinizi değiştirin ve fırsatların aktığını izleyin.

3 Ocak Pazartesi günü, Balık burcundaki Jüpiter, fikir evinizde, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Bugün Oğlak, zaman çizelgenizi kolayca görebilirsiniz. Geçmişte yaptıklarınızın bugüne nasıl yol açtığını ve bugün yaptıklarınızın geleceğe nasıl yol açtığını görebilirsiniz. Hedefleriniz için tutarlı adımlar atmazsanız, başarı her zaman ulaşılmaz kalır. Roman yazmak istiyorsanız ama vaktiniz kısıtlıysa bir cümle yazın. Piyano çalmak istiyorsan ama gerçekten meşgulsen, bir şarkı çal. YouTube yıldızı olmak istiyor ama vaktiniz yoksa, bir dakikalığına kamerayı açın ve YouTube kısası yapın.


Oğlak Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü herkes senden bir parça istiyor. Neden pazartesi olmak zorunda? Herhangi bir söz vermeyin, ancak mümkünse hayatınızdaki en önemli insanları gülümsetmeye çalışın. Herkes Çarşamba gününe kadar sakinleşecek ve hayatınızın bir sonraki aşamasına geçmeden önce çözmeniz gereken şeyleri bulmak için kendi başınıza biraz zaman harcayabilirsiniz. Bu hafta sonu yeni bir şeye başlayın. Yeni bir iş avından yeni bir ilişkiye kadar her şey olabilir.


Oğlak Burcu 3 Ocak-9 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

2 Ocak'ta güneş burcunuzda meydana gelen yeni ay, başkalarına nasıl bağlı olduğunuzu yeniden düşünmenizi sağlayacak. Bu aydın, ortaklıklarla ilgili yedinci evinize karşı olduğu için, bir adım geri atmanız ve parçası olduğunuz mevcut durumu yeniden değerlendirmeniz gerekir. Bunun nedeni, Venüs'ün şu anda güneşinizle birlikte gerilemesidir. Artı, Merkür az önce oğlunuzdan ayrıldı ve size kendinizi savunma ve duygusal ihtiyaçlarınız için ayağa kalkma gücü veren yedinci güven evinize gitti. Dikkat, güç mücadeleleri ve üçgen ilişkiler yaratan Pluto, şu anda sizin güneş burcunuzda da ikamet ediyor. Bu, kişiyi gerçekten bırakmanız gerekip gerekmediği konusunda çok fazla belirsizlik ve hayal kırıklığı yaratabilir. Bu hafta size karar verme veya kalbinizin nerede olduğunu anlama fırsatı verse de, hangi yönü seçeceğiniz konusunda birçok sorununuz olacak. Tek cevap, seni mutlu eden şeye odaklanmaktır. Ne de olsa, bu sizin hayatınız ve olduğunuz büyülü varlık olarak ışıl ışıl parlamanıza izin veren insanlarla ilişki kurmayı ve taahhütte bulunmayı hak ediyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.