Oğlak Haftalık Burç Yorumları (24 Ocak – 30 Ocak Haftası)

Oğlak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük bir hevesle ilerliyorsunuz. Oğlak, raylarda gibisin.

Hafta 23 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki güneşin para evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz veya biri size bir iş teklif edebilir. Merkür gerilemesi sırasında bunun gibi avantajlar size geldiğinde, katlar halinde olabilir. Bu bir işle ilgiliyse, başlangıç tarihinizi retrograd saatin dışında ayarlayın (3 Şubat’tan sonra).

Aynı gün, kaçış evinizdeki Yay burcundaki Mars, yaratıcılık evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün harika TV, filmler ve video oyunları da dahil olmak üzere dikkat dağıtıcı dikkat dağıtıcı şeyler var. Hayatınızda bir şeyler inşa etmek istiyorsanız, dikkat dağıtıcı şeyleri ortadan kaldırmanın bir yolunu bulmalısınız. Oğlak burcu, telefonunuzu kapatarak baştan çıkarmayı bir kenara bırakmayı düşünün veya gerekirse sosyal medya ve eğlence kanallarını engelleyerek verimliliği artıran uygulamalardan birini edinin.


Oğlak Burcu 24 Ocak-30 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Halkınızın bu hafta başında kontrolü ele almasına ve çılgına dönmesine izin verin! Onlar vahşi kaz kovalamacalarında size rehberlik ederken düşünecek çok şeyiniz var. Haftanın ilerleyen saatlerinde ev cephesinde (veya belki de ailenizi içeren) büyük değişiklikler geliyor ve onlarla gerçek zamanlı olarak başa çıkabilmeniz gerekiyor. Bu hafta sonu iki arkadaş, dava veya aile üyeleri arasında zorlu bir görüşme yapmanız gerekiyor. Her biri tüm dikkatinizi hak ediyor gibi görünecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.