Oğlak Haftalık Burç Yorumları (17 Ocak – 23 Ocak Haftası)

Oğlak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kim olduğunuzun farkına varacaksınız. Oğlak, saygıya layıksın.

Hafta, 16 Ocak Pazar günü, güneşin Oğlak burcunda (doğum günün kutlu olsun!) güven evinizde Plüton ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Yeni bir yıl başlarken ve pastanın üzerinde bir doğum günü mumu daha varken, kurduğunuz hayatı görün. Pek çok zirve ve vadiden geçtiniz, iyi ve kötü şeyler ve tüm bunlar boyunca ısrarcı oldunuz. Artık tereddüt etmeyi bırakabilirsiniz. şüphe bırakabilirsiniz. Oğlak burcu, her gün tüm gün kırmızı alarmda olmanıza gerek yok. Bir problem çözücü, üretken ve akıllı olduğunuzu anlamanın zamanı geldi. Dikkatli ve düşüncelisiniz (ve gerektiğinde şüphecisiniz). Kendinize güvenmenin zamanı geldi.

17 Ocak Pazartesi günü, kendi Oğlak burcunuzda geri giden Venüs, para evinizde Kova’daki Satürn’e yarı sekstil yapıyor. Görünümünüzde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Oğlak, dişlerini beyazlatıyor, botoks yaptırıyor veya yeni bir gardırop alıyor olabilirsin. Neyse ki, bu rahatsız edici bir durum, bu nedenle işler beklediğinizden daha pahalıya mal olabilir ve umduğunuzdan daha az memnuniyet getirebilir. Bugün kişisel değişiklikleri atlamayı düşünün.


Oğlak Burcu 17 Ocak-23 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tüm planlarınızın bu hafta erkenden mükemmel bir şekilde gitmesini beklemeyin. Aslında, kara bulutlar uzaklaşana kadar daha büyük şeylerden bazılarını beklemeye almak isteyebilirsiniz. İnsanlar hafta ortası tepkisiz olabilir, ancak sanata, müziğe veya başka yaratıcı işlere o kadar odaklanacaksınız ki, o kadar da önemsemeyebilirsiniz. Rutinlerinizin sizi hafta sonu boyunca taşımasına izin verin, çünkü kendiliğindenlik durumun kontrolden çıkmasına neden olabilir. Pazar, sakinleşmek ve insanlarınızla oynamak için mükemmel bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.