Oğlak Burç Yorumları 29 Ocak 2022

Oğlak burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 29 Ocak 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 29 Ocak 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir üsse dokunmamış olsanız bile (veya özellikle) ailenizle birlikte check-in yapmak için harika bir zaman. Merhaba diyerek ve evde işlerin nasıl gittiğini görerek bazı büyük puanlar kazanacaksınız.


29 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bir sessizlik oldu – bugün yeniden temas kurun.


29 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs retro yolculuğunu bugün burcunuzda tamamlayarak kendinize daha fazla güvenmenize ve kendiniz gibi hissetmenize yardımcı oluyor. Bu titreşimler aynı zamanda aşkın ilerlemesinin yolunu açabilir ve önümüzdeki haftalarda oraya geri dönmeniz için size ilham verebilir. Halihazırda bir ilişkiniz varsa, ortaklığınızda her şeyin daha kolay ve daha tatmin edici olmasını bekleyin. Ay, Venüs ve Uranüs arasındaki bir dizi bağlantı sayesinde yaratıcılığınız bu gece akacak. İlham şimşek gibi çarpacak ve işiniz kendinizi bile şaşırtacağından, kendinizi sanatsal olarak ifade etmenin yollarını aramanızı önemli hale getirecek.


29 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önce iyi haber, Oğlak? Uyum arayan Venüs, neredeyse altı hafta boyunca burcunuzdan döndükten sonra nihayet doğrudan burcunuzda duracak. Bekar, aşık veya zaten romantik bir birliktelik içinde olsanız da, aşk dilinizden romantik bir partnerde gerçekten değer verdiğiniz şeylere kadar her şey etrafında dönen ilişki temalarını yeniden gözden geçirme sürecinde olabilirsiniz. Merkür retrosu aynı zamanda burcunuzdaki güç merkezi Plüton ile de kavuşum yapacak, bu nedenle son zamanlarda odaklandığınız önemli bir konu hakkında, özellikle de romantik bir partnerle konuşmak üzere çağrılabilirsiniz. Bu arada, bazılarınız bu enerjiyi araştırmak ve bazı cevaplar almak için kullanabilir.


29 Ocak 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, şu ana kadar mevsiminiz zor geçti, özellikle Venüs retrosu sizden sunumunuzu ve profesyonel kimliğinizi düşünmenizi istiyor. İş yerinde nasıl görünmek istediğinizi düşündüğünüz için geçen ay boyunca kendinizden şüphe ettiğiniz bir dönemden geçmiş olabilirsiniz. Bu nedenle, bugün Venüs istasyonları yönlendirirken, taahhüt etmek istediğiniz profesyonel kimliği göz önünde bulundurmalısınız. Venüs sizin tarafınızda olduğu için artık nasıl göründüğünüz konusunda kendinize daha çok güvenebilirsiniz. Kim olduğunuza olan güveniniz arttıkça daha fazla profesyonel fırsatlar yolunuza çıkacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.