Oğlak Burç Yorumları 28 Ocak 2022

Oğlak burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Ocak 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Ocak 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu anda her şeyi çok net göremiyorsunuz ve aşk hayatınız da bir istisna değil, Oğlak. Örneğin, ister bekar, ister ezik, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, ayın Jüpiter'in yönettiği Yay burcundan geçişi ve kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar, bilinçsiz kalıplar ve kendini geri alma, ketlenmelerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirir ve aşkta fedakarlık. Ayın taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi yönettiğini unutmayın, böylece bilinçli zihninizden bir şeyler gizlenebilir. Üstüne üstlük, iletişim sektörünüzde Luna'nın Balık burcundaki Jüpiter ile karesi aynı anda anlaşılması zor duyguları ve gerçekçi olmayan algıları tetikleyebilir. Yerde kalın.


28 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün doğru şeye odaklandığınızdan emin olun. İnsanlar gerçekten önemli olmayan küçük sorunlarla karşı karşıya kaldıklarında gerçek ihtiyaçlarınızı unutmak çok kolay.


28 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen kimsin, Oğlak? Bugün Merkür gerilemesi burcunuzda Plüton ile kavuşum yapıyor ve kimlik sektörünüzü etkiliyor. İş yerinde nasıl karşılaştığınızla ilgili beklenmedik bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bir iş arkadaşınız veya arkadaşınız size kendinizi nasıl sunduğunuz hakkında bir fikir veren bir şey söyleyebilir. Bu bilgi, profesyonel dönüşümünüz için nereden başlayacağınız konusunda size bir fikir verebilir. Sonuçta, profesyonel sunumunuzu değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz, bu nedenle ortaya çıkan her şey, alanınızda daha iyi bir lider olma motivasyonunuz olabilir.


28 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Son zamanlardaki tüm kötü şeyleri unutturacak güzel şeyler olmak üzere!


28 Ocak 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu onikinci evinizi aydınlatırken, zihniniz bugün hiç bitmeyen bir bilinç akışı gibi hissedecek. Düşüncelerinizle uçup gitmek şu anda kolayca gelebilir, bu da işinize devam etmediyseniz bu öğleden sonra başınızı belaya sokabilir. Luna ve Neptün arasındaki sert kare sayesinde biraz kayıtsız hissetmeye de başlayabilirsiniz, ancak şu anda topraklanmış ve memnun kalmaya çalışın. Bu akşam her şey daha iyi hissedecek ve size gerçek ruhunuzla yeniden bağlantı kurma şansı verecek. Bilinçaltınızda dolaşan herhangi bir bilginin kilidini açmak için yatmadan önce bir meditasyon seansı almaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.