Oğlak Burç Yorumları 26 Ocak 2022

Oğlak burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Ocak 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Ocak 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Ocak 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birini yakından takip etmek mi, Oğlak? Tabii ki, hem Merkür hem de Venüs burcunuzda geri gidiyorken, ilerlemeden önce gerekli gerçekleri toplamak için bilerek bir adım geri atıyor olabilirsiniz. Sonra tekrar, taahhütlü yedinci evinizin, anlaşmaların, uzlaşmanın ve önemli diğer evinizin göksel yöneticisi olan ay, için için yanan Akrep ve dünyadaki dernekler, topluluk ve aidiyet hissinden oluşan onbirinci eviniz aracılığıyla parlıyor. Yani, aşkını takip etmemek, söylenenden daha kolay. Luna, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Neptün ile üçgen açıda otururken, gerçeği görmek yerine fanteziye aşırı düşkün olmaya dikkat edin.


26 Ocak 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Atalarınızdan birkaçı bugün konuşmanın konusu olacak ve kendi soyunuz hakkında hiç bilmediğiniz bir şey öğreneceksiniz. Sizi yepyeni bir yolculuğa çıkarabilir.


26 Ocak 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda kendini nasıl ifade edebilirsin Oğlak? Hem Venüs hem de Merkür gerilemesi benlik duygunuzu etkilerken, işinizde kendinizi nasıl ifade edeceğiniz konusunda emin olamayabilirsiniz. Merkür gerilemesi, özellikle bugün Boğa burcunda kuzey ay düğümüyle üçgen açı yaptığında, düşünmeniz gereken çok şey var. Bugünün dünyevi üçgeni, profesyonel yolculuğunuzda daha özgüvenli hissetmek için mükemmeldir. Birisi, işteki varlığınız hakkında size güven artışı sağlayan bir şey söyleyebilir.


26 Ocak 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gururunu bir kenara bırak ve ihtiyacın olan yardımı iste; gurur lüksünden vazgeç.


26 Ocak 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı rüya gibi Neptün ile bir bağlantı kurarak hem yakın hem de uzak arkadaşlarla iletişim kurma arzusunu tetiklediğinden, bugün oldukça sosyal bir kelebek olacaksınız. Arkadaşlarınıza yetişmek için biraz ertelemek için kendinize izin verin, ancak tüm günü sosyal medya platformlarında geçirmeyin. Bu akşam hava daha da konuşkan hale gelecek ve gelen kutularınızı dünyanın her yerinden tanıdıklarınızdan gelen mesajlarla aydınlatacak. Luna ve güney ay düğümü arasındaki bir bağlantı, geçmişten gelen hayaletleri geri getirebilir ve kendi yollarında kaybolan arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.