Oğlak Burç Yorumları 25 Ocak 2022

Oğlak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 25 Ocak 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 25 Ocak 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Ocak 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, söylenmeyen bir şey mi kaldı? Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı, şu anda çizim tahtasına geri dönmeniz için çağrılıyorsunuz. Örneğin Merkür retrosu bugün burcunuza yeniden girecek ve bu süreçte Plüton ve Venüs geri hareketine katılacak. Başlangıçta halının altına süpürdüğünüz bekleyen bir sohbeti tekrar ziyaret edebilir ya da tamamen farklı bir bakış açısıyla romantik bir ortaklığa bakmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı Luna, dönüştürücü Akrep’e ve sosyal olarak bilinçli onbirinci topluluk evinize dönüşecek. Seçeneklerinizi keşfetmekten korkmayın.


25 Ocak 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün rahatlamak için kendinize izin verin. Tembel bir öğleden sonra kestirmek veya masaj yaptırmak, zihninize bir mola vermenin tek yolu olabilir. Aşkınızdan size katılmasını isteyin.


25 Ocak 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün Merkür gerilemesi burcunuza girerken mevsiminiz biraz daha yoğunlaştı. Hem Merkür hem de Venüs retrosu kimlik duygunuzu etkilerken, profesyonel olarak nasıl görünmek istediğinize dair kişisel bir dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. Merkür gerilemesi biraz kendinizden şüphe duymanıza neden olabilir, bu nedenle iş arkadaşlarınızdan gelen olumsuz geri bildirimlerin veya eleştirilerin size ulaşmasına izin vermemeye çalışın. Gerekirse, ne tür bir profesyonel olmak istediğinizi düşünmek için yalnız başına daha fazla zaman harcamanız gerekebileceğinden, bu retroları projelerde yalnız uçmak için bir bahane olarak kullanın.


25 Ocak 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Daha fazla zaman arıyorsanız, önce neye ihtiyacınız olduğuna karar vermelisiniz.


25 Ocak 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı, ışıltılı Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu sabah kendinizi popüler ve döngüde hissedeceksiniz, küçük Keçi. Şu anda sosyal hayatınıza bu desteğin tadını çıkarın, ancak birinin itibarını zedeleyebilecek herhangi bir dedikoduya karışmaktan kaçının. Bu öğleden sonra Luna ve Uranüs gökyüzünde dram yaratacak. Bu, söz konusu dedikodunun sizi rahatsız etmek için geri gelebileceği ve sizi bir miktar hasar kontrolü yapmak için çabalamanıza neden olabileceği noktadır. Ayrıca çevrenizde bazı kabataslaklıklar olduğunu hissedebilirsiniz, bu nedenle güvenebileceğinizden emin olmadığınız kimseye açılmamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.