Oğlak Burç Yorumları 24 Ocak 2022

Oğlak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 24 Ocak 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 24 Ocak 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir tavır almanın zamanı geldi, Oğlak. Bu, özellikle hareketli Mars'ın burcunuza geçişi düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü sizi birden fazla şekilde enerjilendirecek, canlandıracak ve canlandıracaktır. Bununla birlikte, bu dinamik yerleşimi korkusuzca somutlaştırmadan önce, günümüzün Terazi ayı – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – burcunuzda için için yanan Plüton ile karşı karşıya gelecek. Cilveli Venüs'ün -ayın göksel hükümdarı- burcunuzda gerilemeye devam ettiğini, bu da ilişkilere yaklaşımınızı yansıtmanız, gözden geçirmeniz ve yeniden işlemeniz için çağrıldığınız anlamına geldiğini unutmayın. Durumu kontrol etme veya manipülatif taktiklere katılma ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Yemi yeme.


24 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün neredeyse anında yoldan sapabilirsiniz. Muhtaç arkadaşlar ve saldırgan iş arkadaşları arasında, bugün dinginlik için tek şansınız olmayacak. Kapınızı kilitli ve pencerelerinizi kapalı tutun.


24 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs retrosu, işte büyüyen ve parlayan bir süreç olmuştur, Oğlak. Bu geçiş döneminde kendinize biraz daha az güveniyor olabilirsiniz, ancak Mars'ın Oğlak burcuna girmesiyle güveniniz geri gelebilir! Şimdi burcunuzda, Mars sizi iş yerinizde lider olmaya teşvik ediyor. İş arkadaşlarınıza değer veren ve saygı duyan bir lider olarak karşılaştığınızdan emin olun. Agresif veya otoriter görünmemeye çalışın. Mars size iddialı bir nitelik kazandıracak, bu da işinizde bir kez daha temelinizi bulmanız için mükemmel!


24 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Her vuruşta sayı vuruşu yapamayacağın fikriyle rahat ol.


24 Ocak 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu puslu Neptün'e dengesiz bir açı oluşturduğundan, bu sabah işinizi iki kez kontrol ettiğinizden emin olun, bu da sizi beyin sisi veya kopukluk duygularıyla rahatsız edebilir. Ne yazık ki, Luna ve Pluto arasındaki bazı kozmik gerilim nedeniyle yaptığınız herhangi bir hata muhtemelen bu öğleden sonra sizi yakalayacaktır. Sonunda bir hataya düşerseniz, durumu düzeltmeyi teklif etmeden önce sorumluluğu kabul ettiğinizden emin olun, çünkü insanlar dürüstlüğünüze ve hesap verebilirliğinize saygı duyacaktır. Ateşli Mars burcunuza girerken, önümüzdeki haftalarda motorunuzu hızlandıracak, bugün büyük değişimler getirecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.